HARRASTAMISEN ALOITTAMINEN

Luistelu- ja kiekkokoulut 3-8 -vuotiaille

Juniori-KalPan toimintaan pääsee mukaan liittymällä seuran luistelu- ja kiekkokouluun, jotka pidetään sunnuntaisin Lippumäen ja Toivalan jäähalleissa. Lapsi-vanhempiluistelukoulussa perheen pienimmät pääsevät opettelemaan luistelun alkeita vanhemman kanssa leikkien ja pelaten. Luistelu- ja kiekkokoulut ovat suunnattu jääurheilusta kiinnostuneille ja sitä aloitteleville lapsille, jotka pystyvät itsenäisesti liikkumaan luistimilla.

Lue lisää luistelu- ja kiekkokouluista TÄÄLTÄ.


Joukkuetoiminta 2017 syntyneille ja sitä vanhemmille

Juniori-KalPan joukkuetoimintaa järjestetään viikoittain Lippumäen ja Toivalan Tuplajäillä 2017 ja sitä aiemmin syntyneille. Harjoituksissa harjoitellaan seuran kausisuunnitelman mukaisesti laji- ja pelitaitoja sekä leikitään, pelataan ja kisaillaan. Harrastukseen tutustuminen on tehty helpoksi ja sitä voi tulla kokeilemaan milloin tahansa kahden viikon ajan veloituksetta. Täyttämällä alapuolella olevan lomakken, olemme sinuun yhteydessä ja autamme löytämään sopivan ryhmän.

Yhteydenottolomake: TÄSTÄ


Harrastejoukkuetoiminta

Juniori-KalPan U9-U14 (2010-2015 syntyneet) harrasteryhmissä jääkiekkoa pääsee harrastamaan kevyemmin joukkuetoimintaan verrattuna. Harjoituksissa harjoitellaan jääkiekon lajitaitoja mutta pääpainopiste harjoittelussa on pelaamisessa. Mukaan toimintaan ovat tervetulleita kaikki jääkiekon harrastamisesta kiinnostuneet lapset ja nuoret.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan: TÄSTÄ


Special Hockey

Special Hockey on tarkoitettu 7–29 -vuotiaille harrastamiseen tukea tarvitseville lapsille ja nuorille yli diagnoosirajojen, joilla oman vamman, sairauden, muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi on vaikea osallistua yleisesti tarjolla oleviin liikuntaryhmiin.

Special Hockeyn sivut: TÄSTÄUusi ohjaaja, valmentaja tai tuomari

Ilmoittaudu seuraan ohjaajaksi tai valmentajaksi. Seurassa järjestetään kausittain useita koulutuksia valmentajille, joiden avulla on mahdollista kehittää omia valmennustaitoja. Meidän kautta onnistuu myös aloittaa jääkiekkotuomarointi. Olemme yhteydessä paikalliseen tuomarikerhoon, jonka avulla pääsee suorittamaan erotuomarin peruskurssin ja saa oikeuden toimia lajin tuomaritehtävissä.

Ilmoittaudu mukaan TÄSTÄ.


Yhteystiedot

Leijonakoulut ja U8-U12 (2012-2017 -syntyneet): Teemu Koljonen, 044-0386829 tai teemu.koljonen@kalpa.fi

U13-U15 (2009-2011 -syntyneet): Henri Eskelinen, 041-4697087 tai henri.eskelinen@kalpa.fi

U16-> (2008 ja sitä aiemmin syntyneet): Benjamin Laurinkari, benjamin.laurinkari@kalpa.fi

Tyttökiekko: Jaana Peltola, 044-7445588 tai jaana.peltola@kalpa.fi


LIITTYMINEN JÄSENEKSI

Juniori-KalPassa jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain vuosikokouksessa. Vuosikokouksessa kaikilla seuran jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa seuran toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Seuran hallitus voi hyväksyä seuran jäseneksi yksityishenkilön tai yhteisön. Jäsenet ovat varsinaisia tai kannatusjäseniä. Jokainen lisenssimaksun maksanut pelaaja on seuran jäsen.

Seuran jäseneksi voi liittyä kaudella maksamalla jäsenmaksun (yksityiset 10 euroa, yhteisöt 100 euroa) Juniori-KalPan tilille
FI70 4786 3020 0078 41 (BIC-koodi POPFFI22).

Juniori-KalPalla on erillinen junioreiden avustustili, josta tuetaan seuran hallituksen päätöksellä joukkueen tekemän anomuksen perusteella nuoria joiden harrastus on vaarassa loppua esimerkiksi perheen työttömyden tai muun vastaavan syyn vuoksi. Avustukset maksetaan aina joukkueen tilille, ei henkilölle itselleen. Tilille FI70 4786 3020 0078 41 (BIC-koodi POPFFI22) Juniori-KalPa ry avustustilille voivat sekä yksityiset henkilöt että yritykset ja yhteisöt halutessaan laittaa valitsemansa summan nuorten urheilun tukemiseen.