LÄHITAPIOLA SPECIAL HOCKEY

Toiminta on startannut ja uudet harrastajat voi liittyä mukaan milloin tahansa kauden aikana.


Tietoa toiminnasta

Special Hockey on tarkoitettu 7–29 -vuotiaille harrastamiseen tukea tarvitseville lapsille ja nuorille yli diagnoosirajojen, joilla oman vamman, sairauden, muun toimintakyvyn heikentymisen tai sosiaalisen tilanteen vuoksi on vaikea osallistua yleisesti tarjolla oleviin liikuntaryhmiin.


Harjoitusvuorot

Lauantaisin parillisina viikkoina Tuplajäät Lippumäessä klo 12.15-13.15.

Vuorot syyskaudella:

Lokakuu: 7.10. ja 21.10.

Marraskuu: 4.11. ja 18.11.

Joulukuu: 2.12. ja 16.12.


Ilmoittautuminen kaudelle 2023-2024

Ilmoittautuminen: TÄSTÄ


Kustannukset ja maksaminen

Kertamaksu: 12 €

Kuukausimaksu: 20 €

Maksaminen: TÄSTÄ

Vakuutus

Jokaisella osallistujalla tulee olla toiminnan kattava vakuutus.

Vakuutus on mahdollista ottaa myös Juniori-KalPan kautta, hintaan 25 €. Tiedot tulee täyttää ilmoittautumisen yhteydessä.


Varusteet

Osallistumiseen riittää luistimet, maila, jääkiekkohanskat, ristikollinen kypärä, jääliikuntaan soveltuva vaatetus ja juomapullo. Hallilla on lainattavissa lainahanskoja ja kypäröitä, mikäli sellainen puuttuu. Muita varusteita saa halutessaan käyttää.


Ohjeita

Tuplajäiden hallien auloista löytyy näyttö, jossa lukee ennen vuoron alkua pukukopit. Pukukopeissa on lainattavaksi harjoituspaitoja, joka tulee palauttaa vuoron jälkeen. Toivomme, että tapahtumiin savutaan hyvissä ajoin, jotta toiminta pääsee alkamaan ajallaan.

Hallin hyviä tapoja noudattaen, odotamme vuoron alkua kopissa. Vaihtoaitioon voi siirtyä muutama minuutti ennen oman vuoron alkamista. Jäälle voi mennä vasta, kun ryhmän valmentajat ovat antaneet luvan.


Yhteystiedot

Juniori-KalPa ry

Teemu Koljonen

044-0386829

teemu.koljonen@kalpa.fi


TATU ry

Petri Partanen

044-9012557

petri.partanen@tatury.fi