Leijonakoulut viikolla 45 - sunnuntaina vietetään isänpäivää ja kutsumme vanhemmat mukaan jäälle
Julkaistu: 06.11.2023 16.03

Leijonakoulut viikolla 45 - sunnuntaina vietetään isänpäivää ja kutsumme vanhemmat mukaan jäälle

Leijonakouluissa tapahtuu taas tällä viikolla! Torstaina 9.11. Aurinkorinteen koulun salissa liikutaan tuttuun tapaan Leijona-liikuntakoulussa. Sunnuntaina 12.11. vuorossa on jäätapahtumat ja kutsumme isänpäivän kunniaksi vanhemmat mukaan jäälle kaikkiin Leijonakoulujen tapahtumiin liikkumaan, leikkimään ja pelaamaan lasten kanssa. Suosittelemme vahvasti kaikkia aikuisia käyttämään aina tapahtumissa kypärää jäällä esimerkin ja turvallisuuden vuoksi.

Leijonakoulut ovat suunnattu 3-8 -vuotiaille ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa. Leijonakoulut sisältävät Lippumäen ja Toivalan Tuplajäillä perhejään, luistelu-, tyttökiekko- ja kiekkokoulun sekä Aurinkorinteen koulun salissa olevan Leijona-liikuntakoulun. Tapahtumissa lapset pääsevät liikkumaan ja pelaamaan innostavassa ja turvallisessa ympäristössä. Mukaan toimintaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa ja autamme tarvittaessa löytämään jokaiselle sopivan ryhmän.

Jokainen leijonakoululainen saa itselleen passin, johon kerätään merkkejä käyntikerroista. Kun passissa on riittävästi merkkejä, palkitaan osallistuja Leijonakoulujen palkinnolla. Kouluihin voi osallistua kertamaksulla (6 €) tai kausimaksulla (129 €, syyskuu-maaliskuu). Maksut voi suorittaa ennakkoon Leijonakoulun sivujen kautta tai tapahtumaan tullessa Leijonakoulujen kassoilla kortti- tai käteismaksuna. Tarkemmat tiedot maksuista ja mahdollisista alennuksista löytyvät Leijonakoulujen sivuilta.


Ilmoittautuminen kaudelle 2023-2024: TÄSTÄ

Mukaan Leijonakouluihin voi liittyä vaikka heti ja liikkumaan voi tulla jo tällä viikolla! Erillistä ilmoittautumista ei tapahtumiin ole, joten liikkumassa voi aina käydä leijonakoululaisen innostuksen mukaisesti.


Sunnuntaisin:

Leijonakoulut - Lippumäki, Rauhalahdentie 66

klo 10.45-11.45 perhejää (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu)

klo 12.00-13.00 luistelukoulu ja tyttökiekkokoulu

klo 13.15-14.15 kiekkokoulu

Leijonakoulut - Toivala, Tietäjäntie 2 A

klo 14.30-15.30 perhejää (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu)

klo 15.45-16.45 luistelukoulu ja tyttökiekkokoulu

klo 17.00-18.00 kiekkokoulu


Torstaisin:

Leijona-liikuntakoulu - Aurinkorinteen koulu, Mutkankatu 2

klo 16.00-17.00 Leijona-liikuntakoulu


Lue lisää toiminnasta Leijonakoulujen sivuilta: https://www.juniorikalpa.fi/seura/400/leijonakoulu...