Tervetuloa mukaan Leijonakouluihin!

Leijonakoulun kauden viimeiset tapahtumat järjestetään tämän viikon sunnuntaina 26.3. Lippumäessä ja Toivalassa. Kaikissa tapahtumissa on luvassa paljon eriliaisia leikkejä ja pelejä. Tervetuloa liikkumaan!


LEIJONAKOULUT

Juniori-KalPan Leijonakouluissa 3-8 -vuotiaat lapset pääsevät nauttimaan jääliikunnasta leikkien ja pelaten. Toivotamme kaikki jääliikunnasta ja jääkiekosta kiinnostuneet lapset tervetulleeksi mukaan kouluihimme.

Leijonakoulumme sisältävät Lippumäen ja Toivalan Tuplajäillä perhejään, luistelu-, tyttökiekko- ja kiekkokoulun sekä Aurinkorinteen koulun salissa olevan Leijona-liikuntakoulun. Tapahtumissa lapset pääsevät liikkumaan ja pelaamaan innostavassa ja turvallisessa ympäristössä. Mukaan toimintaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa ja autamme tarvittaessa löytämään jokaiselle sopivan ryhmän.


AJANKOHTAISTA / TULEVAT TAPAHTUMAT

Tiistai 21.3. - Leijona-liikuntakoulu Aurinkorinteellä

Sunnuntai 26.3. - Leijonakoulut Lippumäessä ja Toivalassa (kauden viimeiset tapahtumat)


ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2022-2023

Ilmoittaudu mukaan Leijonakouluihin: TÄSTÄ

Ilmoittautuminen ei sido osallistumiseen. Mukana toiminnassa voi käydä milloin tahansa!


VUOROT

Sunnuntaisin - Tuplajäät Lippumäki, Rauhalahdentie 66

klo 11.00-12.00 perhejää (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu)

klo 12.15-13.15 luistelukoulu ja tyttökiekkokoulu

klo 13.30-14.30 kiekkokoulu


Sunnuntaisin - Tuplajäät Toivala, Tietäjäntie 2

klo 15.45-16.45 perhejää (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu)

klo 17.00-18.00 luistelukoulu ja tyttökiekkokoulu

klo 18.15-19.15 kiekkokoulu


Tiistaisin - Aurinkorinteen koulun liikuntasali, Mutkankatu 2

klo 16.00-17.00 Leijona-liikuntakoulu


KUSTANNUKSET JA MAKSAMINEN (Maksun voi suorittaa ennakkoon nettisivujen kautta tai korttimaksuna / käteisellä halliin tullessa.)

Kertapassi

kertapassi yhteen tapahtumaan: 6 €

kertapassi sisarukset: ensimmäinen lapsi 6 € + 3 €/jokainen seuraava sisarus

kertapassi kahteen tapahtumaan saman päivän aikana (esim. luistelu- ja kiekkokoulu): 9 €

kertapassi yhteen tapahtumaan Juniori-KalPan lisenssipelaajille: 4 €


MAKSAMINEN ENNAKKOON

Leijonakoulun kertapassin maksaminen: Leijonakoulun kertapassin maksaminen - sunnuntai 26.3.2023

Huom!

Sisaruspassin maksaminen: Maksa ensin 6 € kertamaksu, jonka jälkeen jokaisen seuraavan sisaren kohdalla maksu on 3 € (alehintaa ei voi yhdistää eri viikonloppujen välillä).

Lisäjään maksaminen: Samana päivänä useampaan tapahtumaan osallistuessa. Maksa ensin 6 € kertamaksu, jonka jälkeen jokaisen seuraavan tapahtuman maksu on 3 €.LEIJONAKOULUT - yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliitto

Leijonakoulut toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla ja ohjaajat ovat koulutettu Leijona-kiekkokoulu ohjaajakoulutuksella.

Leijonakouluihin ovat tervetulleita kaikki lapset eikä toimintaan ole taitovaatimuksia. Tapahtumissa harjoittelemme luistelun ja jääkiekon alkeita innostavien leikkien, tehtävien ja pelien muodossa. Jokaiseen tapahtumaan myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan lasten avuksi jäälle.PERHEJÄÄ – UUTUUS!

Perhejää sisältää lapsi-aikuinen luistelukoulun sekä lapsi-aikuinen kiekkokoulun. Jokainen tapahtuma aloitetaan yhdessä liikkuen, jonka jälkeen osallistujat jaetaan eri alueille, riippuen siitä, kumpaan toimintaan osallistuja osallistuu.


LAPSI-AIKUINEN LUISTELUKOULU

Lapsi-aikuinenluistelukoulussa perheen pienimmät pääsevät luistelemaan ja leikkimään yhdessä vanhemman kanssa mukavia jääleikkejä. Lapsi-aikuinen luistelukoulu on ensimmäinen vaihe luistelun opettelussa, jonka jälkeen lapsen on helpompi suunnata kohti luistelu- ja kiekkokouluja.

Varusteet: luistimet, kypärä, juomapullo (vanhemmilla kypärän käyttö suositeltavaa) ja jääliikuntaan sopiva vaatetus.


LAPSI-AIKUINEN KIEKKOKOULU – UUTUUS!

Lapsi-aikuinen kiekkokoulussa perheen pienimmät kiekkoilijat pääsevät harjoittelemaan, suorittamaan tehtäviä ja pelaamaan yhdessä oman aikuisen kanssa.

Lapsi-aikuinen kiekkokoulusta on helpompi ponnistaa eteenpäin kohti kiekkokouluja.

Varusteet: luistimet, kypärä, maila, juomapullo ja jääliikuntaan soveltuva vaatetus. Tapahtumissa on lainattavissa muutamia lainamailoja, mutta suosittelemme ottamaan oman mukaan, mikäli sellainen löytyy. Muita varusteita saa halutessaan käyttää.LUISTELUKOULU

Suosituissa luistelukouluissamme lapset pääsevät opettelemaan luistelun perustaitoja innostavassa, aktiivisessa ja turvallisessa ympäristössä. Tapahtumissa lapset oppivat uusia taitoja opettavaisten leikkien ja pelien avulla yhdessä toisten kanssa sekä harjoittelevat ryhmässä toimimista.

Varusteet: luistimet, kypärä, juomapullo ja jääliikuntaan sopiva vaatetus.KIEKKOKOULU

Kiekkokouluissamme toiminta koostuu monipuolisista peleistä ja harjoitteista, jossa lapset pääsevät liikkumaan paljon, pelaamaan sekä nauttimaan onnistumisista. Kiekkokouluissamme lapsi pääsee oppimaan jääkiekon perustaitoja laadukkaassa ohjauksessa, jonka jälkeen innostuessaan on lapsella mahdollisuus lähteä mukaan joukkuetoimintaan.

Varusteet: luistimet, maila, ristikollinen kypärä, juomapullo ja jäälle sopiva vaatetus. Muita varusteita voi halutessaan käyttää.


TYTTÖKIEKKOKOULU

Tyttökiekkokoulussa tytöt pääsevät yhdessä pelaamaan ja leikkimään mukavassa porukassa kiekkokoulun tavoin sekä nauttimaan jääliikunnasta sopivan haastavassa ympäristössä. Tyttökiekkokouluun voi osallistua 4-10 -vuotiaat tytöt. Muodostamme ryhmiä jäälle iän ja taitotason mukaan.

Varusteet: luistimet, maila, ristikollinen kypärä ja jäälle sopiva vaatetus. Muita varusteita voi halutessaan käyttää.


LEIJONA-LIIKUNTAKOULU

Järjestämme arkisin kerran viikossa monipuolista liikuntaa liikuntasalissa, jossa lapset pääsevät tutustumaan erilaisiin pallopeleihin sekä temppuratoihin. Leijonakoulujen kausipassin ostajille, vuoro on maksuton. Liikuntakouluun myymme myös erillisiä passeja Leijonakoulujen kassoillamme sekä ennakkoon netin kautta.


OHJEITA

TAPAHTUMIIN SAAPUMINEN

Lippumäen ja Toivalan hallien auloissa sijaitsee Leijonakoulujemme kassat. Jokaiseen tapahtumaan on kuljettava kassan kautta, jossa lapsi saa passiinsa merkinnän käyntikerrasta. Kassalla voi suorittaa myös maksun kortilla tai käteisellä. Jos maksun on suorittanut ennakkoon, tulee kassalla näyttää vahvistusviesti, joka saapuu maksun yhteydessä sähköpostiin.

Kassan jälkeen osallistujat voivat siirtyä koppeihin yhdessä huoltajan kanssa. Kopista voi siirtyä odottamaan tapahtumaa kaukalon laidalla oleviin vaihtoaitioihin vasta, kun edellinen vuoro on loppunut. Näin vältämme ruuhkatilanteet ja annamme edelliselle ryhmälle harjoitusrauhan.


VARUSTEIDEN HANKINTA

Halleillamme on käytössä lainavarusteita. Näitä voi tiedustella etukäteen yhteyshenkilöiltämme.

Luistimet ja jääkiekon starttivarustepaketit löytyvät näppärästi Kuopion Hockey Basesta. Katso sivut: TÄSTÄ


YHTEYSTIEDOT

Teemu Koljonen, 044 0386829, teemu.koljonen@kalpa.fi (Leijonakoulut)

Jaana Peltola, 044 7445588, jaana.peltola@kalpa.fi (tyttökiekkokoulu)