Juniori-KalPan Leijonakoulut

Leijonakoulujen kausi saatiin päätökseen viime sunnuntaina. Leijonakoulut siirtyvät nyt tauolle ja toiminta jatkuu jälleen syksyllä. Kaudelle 2024-2025 Leijonakoulujen sisältöön on tulossa päivityksiä ja julkaisemme tiedon niistä sekä ilmoittautumisen uudelle kaudelle tällä sivulla kesäkuun aikana.

Jos leijonakoululaisilla on intoa jäälle, löytyy Juniori-KalPasta joukkuetoimintaa 2018 ja sitä aiemmin syntyneille. Joukkueemme toivottavat leijonakoululaiset tervetulleeksi mukaan kokeilemaan ja mukaan saa tulla milloin tahansa. Joukkueemme harjoittelevat vielä huhtikuun ajan, joten jäälle kerkeää vielä moneen kertaan. Voit täyttää yhteydenottolomakkeen, niin olemme yhteydessä ja autamme löytämään sopivan harrastuspaikan.

Yhteydenottolomake: TÄSTÄ

Kiitos kaikille leijonakoululaisille kaudesta 2023-2024! Meillä oli kivaa!LEIJONAKOULUT - luistelun ja jääkiekon alkeita 3-8 -vuotiaille

Toivotamme kaikki luistelusta ja jääkiekosta kiinnostuneet lapset tervetulleeksi Leijonakouluihimme liikkumaan, oppimaan uutta ja pitämään hauskaa. Leijonakoulujen valikoimasta löytyy monipuolisesti erilaisia harrastusvaihtoehtoja ja kaikkiin tapahtumiin myös vanhemmat voivat tulla mukaan lasten tueksi sekä liikkumaan mukana.

Leijonakoulut sisältävät Lippumäen ja Toivalan Tuplajäillä perhejään (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu), luistelu-, tyttökiekko- ja kiekkokoulun sekä Aurinkorinteen koulun salissa olevan Leijona-liikuntakoulun. Tapahtumissa lapset pääsevät liikkumaan ja pelaamaan innostavassa ja turvallisessa ympäristössä. Mukaan toimintaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa ja autamme tarvittaessa löytämään jokaiselle sopivan ryhmän.
ILMOITTAUTUMINEN KAUDELLE 2024-2025

Ilmoittautuminen Leijonakouluihin: avautuu kesäkuussa


VUOROT KAUDELLA 2024-2025

Päivitetään tähän kesäkuun aikana.


TAPAHTUMAKALENTERI - tulevat tapahtumat

-


HINNASTO JA MAKSAMINEN

Kerta- ja kausipassien hinnat julkaistaan kesäkuussa.
LEIJONAKOULUT - yhteistyössä Suomen Jääkiekkoliitto

Leijonakoulut toteutetaan Jääkiekkoliiton Leijona-kiekkokoulu konseptilla ja ohjaajat ovat koulutettu Leijona-kiekkokoulu ohjaajakoulutuksella.

Leijonakouluihin ovat tervetulleita kaikki lapset eikä toimintaan ole taitovaatimuksia. Tapahtumissa harjoittelemme luistelun ja jääkiekon alkeita innostavien leikkien, tehtävien ja pelien muodossa. Jokaiseen tapahtumaan myös aikuiset ovat tervetulleita mukaan lasten avuksi jäälle.

OHJEITA

TAPAHTUMIIN SAAPUMINEN

Lippumäen ja Toivalan hallien auloissa sijaitsee Leijonakoulujemme kassat. Jokaiseen tapahtumaan on kuljettava kassan kautta, jossa lapsi saa passiinsa merkinnän käyntikerrasta. Kassalla voi suorittaa myös maksun kortilla tai käteisellä. Jos maksun on suorittanut ennakkoon, tulee kassalla näyttää vahvistusviesti, joka saapuu maksun yhteydessä sähköpostiin.

Kassan jälkeen osallistujat voivat siirtyä koppeihin yhdessä huoltajan kanssa. Kopista voi siirtyä odottamaan tapahtumaa kaukalon laidalla oleviin vaihtoaitioihin vasta, kun edellinen vuoro on loppunut. Näin vältämme ruuhkatilanteet ja annamme edelliselle ryhmälle harjoitusrauhan.


VARUSTEET JA VARUSTEIDEN HANKINTA

Muistetaan huomioida, että luistimet ja kypärät ovat sopivalla kireydellä, jotta harjoittelu on turvallista ja mukavaa. Mailallisilla vuoroilla on hyvä huomioida sopiva mailan pituus, jotta kiekon kuljettaminen tapahtuu luonnollisessa asennossa ja harjoittelu on mielekästä. Tapahtumissa vastuuohjaajilta voi kysellä lisää neuvoja varusteisiin liittyen.

Kaikilla osallistujilla tulee olla jäällä luistimet jalassa ja suosittelemme vahvasti myös aikuisia käyttämään kypärää turvallisuuden sekä esimerkin vuoksi.

Halleillamme on käytössä lainavarusteita. Näitä voi tiedustella etukäteen yhteyshenkilöiltämme.

Luistimet ja jääkiekon starttivarustepaketit löytyvät näppärästi Kuopion Hockey Basesta. Katso sivut: TÄSTÄ


ILMAPIIRI

Tavoitteenamme tapahtumissa on turvallinen ja positiivinen ilmapiiri, jossa saa yrittää ja nauttia liikunnasta. Opastamme lapsia jäällä oikeanlaisiin sääntöihin ja niiden noudattamiseen, joita myös vanhemmat voivat oman leijonakoululaisen kanssa käydä tarvittaessa läpi. Tärkeimpiä tehtäviä ohjaajilla ja vanhemmilla on leijonakoululaisten rohkaisu, kannustaminen, positiiviset palautteet ja läsnäolo. Pidetään siis yhdessä näistä kiinni ja tehdään halleista hyvä paikka harrastamiseen!


SÄÄNNÖT

1. Ollaan reiluja kavereita kaikille

2. Noudatetaan hyviä käytöstapoja

3. Kuunnellaan ohjeita

4. Yritetään ja pidetään hauskaaYHTEYSTIEDOT

Teemu Koljonen, 044 0386829, teemu.koljonen@kalpa.fi (Leijonakoulut)

Jaana Peltola, 044 7445588, jaana.peltola@kalpa.fi (tyttökiekkokoulu)