Leijonakoulut viikolla 43 - Tule kokeilemaan ja liity mukaan leijonaperheeseen!
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 24.10.2023 13.56

Leijonakoulut viikolla 43 - Tule kokeilemaan ja liity mukaan leijonaperheeseen!

Juniori-KalPan Leijonakoulut toivottavat kaikki innokkaat liikkujat mukaan kouluihin. Tällä viikolla liikutaan tuttuun tapaan torstaina Aurinkorinteen koulun salissa ja sunnuntaina on vuorossa jäätapahtumat Lippumäessä ja Toivalassa. Mukaan toimintaan voi tulla kokeilemaan ja liikkumaan milloin tahansa. Lue lisää ja tule pitämään hauskaa yhdessä!

Leijonakoulut ovat suunnattu 3-8 -vuotiaille ja mukaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa. Leijonakoulut sisältävät Lippumäen ja Toivalan Tuplajäillä perhejään, luistelu-, tyttökiekko- ja kiekkokoulun sekä Aurinkorinteen koulun salissa olevan Leijona-liikuntakoulun. Tapahtumissa lapset pääsevät liikkumaan ja pelaamaan innostavassa ja turvallisessa ympäristössä. Mukaan toimintaan voi liittyä missä vaiheessa kautta tahansa ja autamme tarvittaessa löytämään jokaiselle sopivan ryhmän.

Jokainen leijonakoululainen saa itselleen passin, johon kerätään merkkejä käyntikerroista. Kun passissa on riittävästi merkkejä, palkitaan osallistuja Leijonakoulujen palkinnolla. Kouluihin voi osallistua kertamaksulla (6 €) tai kausimaksulla (129 €, syyskuu-maaliskuu). Maksut voi suorittaa ennakkoon Leijonakoulun sivujen kautta tai tapahtumaan tullessa Leijonakoulujen kassoilla kortti- tai käteismaksuna. Tarkemmat tiedot maksuista ja mahdollisista alennuksista löytyvät Leijonakoulujen sivuilta.


Ilmoittautuminen kaudelle 2023-2024: TÄSTÄ

Mukaan Leijonakouluihin voi liittyä vaikka heti ja liikkumaan voi tulla jo tällä viikolla! Erillistä ilmoittautumista ei tapahtumiin ole, joten liikkumassa voi aina käydä leijonakoululaisen innostuksen mukaisesti.


Sunnuntaisin:

Leijonakoulut - Lippumäki, Rauhalahdentie 66

klo 10.45-11.45 perhejää (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu)

klo 12.00-13.00 luistelukoulu ja tyttökiekkokoulu

klo 13.15-14.15 kiekkokoulu

Leijonakoulut - Toivala, Tietäjäntie 2 A

klo 14.30-15.30 perhejää (lapsi-aikuinen luistelukoulu ja lapsi-aikuinen kiekkokoulu)

klo 15.45-16.45 luistelukoulu ja tyttökiekkokoulu

klo 17.00-18.00 kiekkokoulu


Torstaisin:

Leijona-liikuntakoulu - Aurinkorinteen koulu, Mutkankatu 2

klo 16.00-17.00 Leijona-liikuntakoulu


Lue lisää toiminnasta Leijonakoulujen sivuilta: https://www.juniorikalpa.fi/seura/400/leijonakoulu...