Esittely
Ottelutilastot
KalPa - HIFK
2018-2019 - B SM - B-nuorten SM alkusarja
Klo 16:15 Niiralan Monttu
7
Lok

Ennakkoinfo


Toimitsijaryhmä 2

Kioski Kärkkäinen ja Vehviläinen

Otteluennakko


B-nuorten SM-alkusarjaottelu KalPa – HIFK

Taas mennään. Toinen kotipeli putkeen.

HIFK oikaisi lauantaina Helsingistä Kuopioon Oulun kautta kärsimällä niukan, mutta sitäkin sisuunnuttaman 5-4 tappion puhtaanpelin sarjakärki Kärpille. KalPa sen sisään kaasutteli selvään 7-1 voittoon Karhu-Kissoista Niiralan montussa.

Aiemmin tapahtunutta: kolme viikkoa sitten KalPa kävi 4-1 ryöstöretkellä HIFK:n kotipesässä. Muuten sarjaa on molemmilla joukkueilla takana 11 kierrosta, jonka jälkeen KalPa on sarjassa 24 pisteellä kolmantena ja HIFK kahdentenatoista 14 pisteellään. Kun tarkastellaan tehtyjä ja päästettyjä maaleja (per peli), niin KalPa on tehdyissä maaleissa kuudentena (3.9 tehtyä maalia/peli) HIFK:n kymmentä (3.2 tehtyä maalia/peli) sijaa vastaan ja päästetyissä maaleissa KalPa (2.36 päästettyä maalia/peli) on jaetulla johtosijalla, HIFK:n ollessa myös tällä listalla kymmentenä (3.81 päästettyä maalia/peli).

Eli tasaista ja kiihkeää peliä voi odottaa, vaikkakin keltamustien lasien läpi katsottuna kotijoukkue lähtee kamppailuun pienoisessa etulyöntiasemassa… Mutta KalPaa vastaan luistelee varmasti taistelutahtoinen ja voitonnälkäinen punanuttujoukko, jonka HIFK-legenda no 9 Kimmo Kuhta valmennustiimeineen on varmasti iskostanut ihan viimeiseen tikkiin. Eli kaikki nyt Niiralan monttuun antamaan KalPalle ihan koko tuki, jota kannustava kotiyleisö voi tarjota. Peli alkaa sunnuntaina 7.10.2018 16:15.

Ja muistathan kilpailun… arvaa yleisömäärä ja voita kahvit ja pullat joukkueen kanttiinista! Käy veikkaamassa https://www.facebook.com/KalPaB201819/posts/1584382981667949


Ja sisäänhän pääsee ihan ilmaiseksi!

Saa jakaa!

SUNNUNTAI ON PELIPÄIVÄ

#pelipäiväparaspäivä#taitokasvaayhdessä #KalPaB

KalPa – HIFK 4-3 (0-1, 2-2, 2-0)


Tiukille meni. Taas kerran.

KalPa vie, muttei tee. Kiekko jää kerran pyörimään oman maalin eteen ja HIFK iskee pöysän. Toisessa erässä jatketaan edelleen KalPan hienoisessa hallinnassa. Kimi Viljakainen kaadetaan läpiajosta, josta tuomitusta rankkarista Niklas Meriläinen tasoittaa pelin. Kaveri käyttää erikoistilanteet hyvin hyödykseen ja karkaa jo kahden maalin johtoon maalaamalla ensin ylivoimalla ja sitten alivoimalla. Erän lopussa Elias Koponen haistoi HIFKin pakin bulgarialaisen sokkosyötön ja kavensi katkosta komeasti pelin kahteen kolmeen.

Viimeisessä erässä Niilo Romppanen vetää liikkuvat taakse ja Taneli Kovaniemen syötöstä siniviivavedolla tasoittaa pelin. Pelin kulminaatiopiste on HIFK:n potkaisemisesta saama ottelurangaistus, josta saadun 5 minuutin ylivoiman KalPa hyödyntää kertaalleen ja menee ensimmäisen kerran johtoon. Ja kun lisämaaleja ei synny, jää kaikki kolme pistettä kotiin.

Pisteiden perusteella onnistujia tänään maalintekijät Niilo Romppanen, Elias Koponen, Niklas Meriläinen ja Atte Tiitinen, sekä syötöt mieheen tehneet Taneli Kovaniemi ja Veikka Hahl. KalPan maalissa kiekkoja nieli Eikka Kokkonen 26 torjunnan verran.

#kotivoitto #taitokasvaayhdessä#KalPaB

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat