Benjamin Laurinkari junioriurheilujohtajaksi
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 25.05.2023 07.53

Benjamin Laurinkari junioriurheilujohtajaksi

KalPa yhteisö on valinnut Benjamin Laurinkarin uudeksi junioriurheilujohtajaksi.

Benjamin Laurinkari aloittaa tehtävässään 1.8.2023

Haimme tehtävään vankkaa urheilu- ja seuratoimijan osaajaa, joka omalla panoksellaan ja yhteistyössä koko pystyy kehittämään KalPalaista jääkiekkoa ja sen seuratoimintaa eteenpäin. Benjamin Laurinkarin valintaa tehtävään puolsivat hänen pitkä ja monipuolinen kokemuksensa jääkiekosta useamman seuran palveluksessa Juniori KalPan hallituksen puheenjohtaja Mikko Kuparinen toteaa.

-Benjamin on ammattilainen, joka tulee auttamaan omalla panoksellaan KalPa yhteisöä ottamaan seuraavat askeleet pelaajakehityksen ja seuratoiminnan kehittymisen osalta. Benjaminin vankka kokemus niin aikuisten kilpatasolta kuin junioriurheilusta luovat hyvän pohjan tehtävässä menestymiselle toteaa Juniori-KalPan toiminnanjohtaja Antti Reinikainen.

-Benjaminille on kertynyt monipuolista osaamista ja hänellä on kunnianhimoa viedä seuraa eteenpäin. Suomalaisessa kiekossa on tärkeää löytää uusi vaihe, jotta pärjäämme kansainvälisen kehityksen mukana. Haluamme KalPassa vastata tähän haasteeseen. KalPalle oma junioriputki on erittäin tärkeä kulmakivi. On hienoa saada Benjamin mukaan kehittämään ja viemään koko yhteisöä seuraavalle tasolle, toteaa KalPa Hockeyn urheilujohtaja Anssi Laine.

-Olen otettu ja kiitollinen valinnasta tähän erittäin mielenkiintoiseen ja osittain uuteen, kaksi organisaatiota yhdistävään tehtävään. KalPa herättää yhteisönä kunnioitusta niin perinteidensä, kokonsa kuin toimintansa laadun puolesta. Odotan suurella mielenkiinnolla, että pääsen tapaamaan seuran toimijoita ja pääsemme yhdessä selvittämään mitä asioita voimme tehdä jatkossa entistäkin paremmin kuopiolaisen jääkiekon eteenpäin viemiseksi Benjamin Laurinkari toteaa

  • -Benjamin Laurinkari, 31, on koulutukseltaan liikunnanohjaaja (AMK) ja sisällyttänyt tutkintoonsa urheilujohtamisen opintoja avoimesta yliopistosta. Lisäksi hän on suorittanut sekä valmentajan ammattitutkinnon että liikunnanohjauksen perustutkinnon. Hän on aiemmin työskennellyt Rovaniemen Kiekon sekä Joensuun Kiekko-Poikien edustusjoukkueiden ja KooKoo Junioreiden valmentajana. Laurinkari siirtyy Kuopioon Kiekko-Vantaan organisaatiosta, jossa hän on toiminut U18 ikäluokan valmennusvastaavana. Benjamin Laurinkari on kotoisin Kuopiosta.

Lisätietoja antavat:

Juniori KalPan hallituksen puheenjohtaja; Mikko Kuparinen p. 0400 606055

Juniori KalPan Toiminnanjohtaja Antti Reinikainen p 050 5954119

KalPa Hockeyn Urheilujohtaja Anssi Laine p 044 7871137

Juniori KalPa ry on yksi Suomen suurimmista juniorijääkiekkoseuroista, jossa on yli 1000 lisenssipelaajaa. Juniori KalPalla on toimintaa ja joukkueita usealla tasolla. Sen kilpa- ja akatemiajoukkueet pelaavat ikäluokkiensa kilpasarjassa tavoitellen vuosittain mitaleja SM-sarjoissa. KalPan naiset pelaavat Naisten Liigassa ja sen tyttökiekko on viime vuosina ollut kovassa kasvussa. Juniori KalPasta löytyy joukkueita myös kevyempään harjoitteluun ja harrastamiseen. Esimerkiksi Juniori KalPan luistelu- ja kiekkokoulut ovat olleet erittäin suosittuja. Myös aikuisten ja nuorten harrastekiekko on laajaa ja siihen tulee peliryhmiä jatkuvasti lisää. Juniori KalPa toimii tiiviissä yhteystyössä KalPa Hockeyn kanssa, tuottaen vuosittain pelaajia KalPan Liiga-joukkueeseen. Yhdessä ne muodostavat KalPa-yhteisön, jonka juuret ovat vuonna 1929 perustetussa emoseurassa. Juniori KalPa huolehtii myös hyvistä harjoitteluolosuhteista olemalla Toivalassa ja Lippumäessä sijaitsevien Tuplajäät Oy:n hallien omistaja.