Kiekkoleiri 2023 - vielä kerkeää ilmoittautua mukaan!
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 23.05.2023 15.33

Kiekkoleiri 2023 - vielä kerkeää ilmoittautua mukaan!

Juniori-KalPan kiekkoleiri lähestyy kovaa vauhtia, ja pian päästään yhdessä liikkumaan ja harjoittelemaan. Kiekkoleirin ilmoittautuminen on auki sunnuntaihin 28.5. asti ja mukaan mahtuu vielä lisää kiekkoilijoita.

Kiekkoleiri järjestetään Lippumäessä viikoilla 23 ja 24. Viikon 23 leiri on suunnattu U8-U10 ikäluokille (2014 ja nuoremmat) ja viikon 24 leiri on U11-U14 ikäluokille (2010-2013) sekä U16 ja sitä nuoremmille tytöille (2008 ja nuoremmat).


SISÄLTÖ: Leiriviikon aikana jääharjoituksissa vaihtuvat lajitaitoteemat: luistelu, kiekonhallinta, syöttäminen ja laukominen. Oheisharjoituksissa harjoitellaan teemojen mukaisesti sekä liikutaan monipuolisesti. Lisäksi nuorempien leiriviikolla käydään liikkumassa HopLopissa ja vanhempien leiriviikolla Huippu Centerin trampoliiniareenalla. Tarkemmat tiedot leiriviikkojen sisällöstä löytyy leirin nettisivuilta.


ARVONTA - Hockey Base -tuotepaketti: Arvomme kaikkien leirille ilmoittautuneiden kesken Hockey Base tuotepaketin (arvo 80€).


ILMOITTAUTUMINEN - päättyy sunnuntaina 28.5: Ilmoittaudu tästä


HINTA - Kiekkoleiri 2023: 269 € (Sisaralennus: Ensimmäisestä täysi hinta. Jokaisesta seuraavasta -60 € hinnasta). Leirin hintaan sisältyy päivittäin lounas ja välipala. Lisäksi jokainen osallistuja saa itselleen Bauer-tuotteen ja kiekkoleirin T-paidan.


VALMENNUS / OHJAUS: Juniori-KalPan henkilökunta vastaa harjoitteiden sisällöstä ja valmennuksesta. Leireillä on paikalla maalivahtivalmentaja, joka vastaa maalivahtien ohjaamisesta ja maalivahtiharjoituksista. Lisäksi jokaisessa ryhmässä on mukana riittävästi ohjaajia. Ohjaajat ovat oman ryhmänsä mukana ohjaamassa jää- ja oheistoimintaa sekä auttamassa leiriläisiä koko päivän ajan.


LUE LISÄÄ KIEKKOLEIRISTÄ LEIRIN SIVUILTA: Juniori-KalPan kiekkoleiri 2023