Juniori-KalPan harrastustoiminta
4.5.2020 10:42 Uutiset / Pääsivusto

Tutustu vaihtoehtoihin ja ilmoittaudu mukaan

LUISTELU- JA KIEKKOKOULUT 3-8 -VUOTIAILLE LIPPUMÄESSÄ JA TOIVALASSA

Juniori-KalPan Leijonakouluissa 3-8 -vuotiaat lapset pääsevät nauttimaan jääliikunnasta leikkien ja pelaten. Leijonakoulut järjestetään sunnuntaisin syys- ja maaliskuun välisenä aikana.

Toiminnassa on esimerkiksi lapsi-vanhempiluistelukoulu, jossa lapset pääsevät yhdessä vanhemman kanssa opettelemaan luistelun alkeita mukavien pelien lomassa. Luistelu- ja kiekkokouluissa lapset taas pääsevät leikkimään ja pelaamaan toisten lasten kanssa. Mukaan toimintaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa. Lue lisää luistelu- ja kiekkokouluistamme Leijonakoulujen sivulta TÄÄLTÄ

Ilmoittautuminen ja vuorot

Leijonakouluihin ilmoittautuminen aukeaa elokuun alussa. Ilmoittautumislomakkeen löydät etusivultamme löytyvästä ilmoittautuminen osiosta. Tarkemmat ajat päivittyvät Leijonakoulujen sivuille.


JOUKKUETOIMINTAA LIPPUMÄESSÄ JA TOIVALASSA

Juniori-KalPassa on elokuusta 2020 alkaen joukkuetoimintaa 2014-syntyneille ja sitä vanhemmille pojille ja tytöille. Lisää tietoa joukkueiden toiminnasta löydät TÄÄLTÄ

Ilmoittautuminen

Joukkuetoimintaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä meihin (yhteystiedot löytyvät uutisen lopusta). Kerromme lisää joukkueeseen liittymisestä ja ohjaamme lapsen hänelle sopivaan joukkueeseen.

Voit myös täyttää ilmoittautumislomakkeen, jolloin otamme teihin yhteyttä.

Ilmoittaudu joukkuetoimintaan TÄSTÄ

Ilmoittaudu tyttöjoukkueisiin TÄSTÄ


EASY HOCKEY -JOUKKUETOIMINTAA LIPPUMÄESSÄ

Easy Hockey on joukkuetoiminnan rinnalla olevaa kevyempää jääkiekon harrastamista. Toiminta on tarkoitettu 2012 ja sitä aiemmin syntyneille.

Easy Hockey on kevyempi tapa harrastaa jääkiekkoa kerran viikossa turvallisessa ympäristössä ja on esimerkiksi hyvä jatkumo kiekkokoululaisille, jotka haluavat jatkaa kiekkokoulun tyylistä harrastamista. Varusteiksi riittävät luistimien ja mailan lisäksi ristikollinen kypärä, jääkiekkohanskat sekä kaulasuoja.

Ilmoittautuminen ja vuorot

Easy Hockey -toimintaan ilmoittautuminen ja vuorot varmistuvat heti elokuun alussa. Ilmoittautumislinkin löydät etusivullamme olevasta ilmoittautuminen osiosta.


Lisätietoa:

Junioripäällikkö: Teemu Koljonen, 044-0386829 tai teemu.koljonen@kalpa.fi

Tyttökiekkovastaava: Jaana Peltola, 044-7445588 tai jaana.peltola@kalpa.fi


   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat