KalPan Liiga-joukkue lahjoitti päättyneen kauden sakkokassansa vähävaraisille kiekkoharrastajille
Julkaistu: 19.05.2021 14.34

KalPan Liiga-joukkue lahjoitti päättyneen kauden sakkokassansa vähävaraisille kiekkoharrastajille

KalPan Liiga-joukkue laittoi hyvän kiertämään, lahjoittamalla päättyneen kauden aikana kerätyn sakkokassansa Juniori-KalPa ry:n vähävaraisten jääkiekkoharrastajien tukemiseen.

Päättyneen Liiga-kauden aikana KalPa-pelaajien itse keräämälle sakkokassalle löytyi tänä vuonna uusi käyttökohde, kun pelaajat päättivät yhdessä lahjoittaa sakkokassaan kerätyn summan eteenpäin. Sakkokassalle löytyikin nopeasti lahjoituskohde.

– Oli joukkueelle helppo päätös, että teemme jotakin hyvää sakkokassan rahoilla. Päätimme yhdessä lahjoittaa koko viime kauden sakkokassan Juniori-KalPa ry:n vähävaraisten jääkiekkoharrastajien tukemiseen, viime kaudellakin KalPan kapteenina toiminut Tommi Jokinen sanoo.

Jokinen kertoo valinnan olleen helppo ja päätös lahjoittamisesta syntyi joukkueen kesken nopeasti.

– Valinta oli erittäin helppo ja toivottamasti pystymme auttamaan mahdollisimman montaa juniorikiekkoilijaa, Jokinen päättää.

Juniori-KalPa ry:n toiminnanjohtaja Antti Reinikainen oli mielissään Liiga-joukkueen kädenojennuksesta.

– Arvostamme suuresti joukkueen elettä. On hienoa nähdä, että ammattilaiskiekkoilijat ovat halukkaita tukemaan junioreita ja vähävaraisia, Reinikainen sanoo.

– Näemme, että tämä osoittaa hyvää yhteishenkeä KalPa-perheen sisällä. Tällä panostuksella on suuri merkitys junioreille ja tämä lahjoitus tuo monelle paljon hyvää mieltä, Reinikainen sanoo.

Pelaajien lahjoittaman sakkokassan lisäksi KalPan Liiga-joukkueet pelasivat Juniori-KalPa ry:lle komean rahapotin, kun KalPan pääyhteistyökumppaneihin lukeutuva Lumme Energia sähköistit Jukureita vastaan pelattavat Savon derbyt. Juniorityölle oli osoitettu kilpailtavaksi yhteensä 3 000 euroa, josta jokaisen Savon derbyn voittaja tienasi 500 euroa. Kuuden keskinäisen ottelun lopputuloksena KalPa nappasi 2 500 euroa ja Jukuritkin hienosti 500 euroa juniorityölleen. Juniori-KalPa ohjasi voittopotin suoraan vähävaraisten perheiden harrastusten tukemiseen.


Tehdään yhdessä hyvää, tuetaan KalPan junioreita!

Nyt voit olla mukana itsekin tukemassa jääkiekon juniorityötä sähkösopimuksen kautta. Tekemällä KalPa-sähkö -sähkösopimuksen tuet valitsemaasi juniorijoukkuetta tai vähävaraisten perheiden lasten harrastamista. Jokaisesta KalPa-sähkö -sähkösopimuksesta Lumme Energia lahjoittaa 10 euroa vuosittain Juniori-KalPan toimintaan.

KalPa-sähkön tilaaminen ja tuettavan joukkueen valitseminen käy helposti ja nopeasti osoitteessa www.lumme-energia.fi/kalpasahko. Tietyn juniorijoukkueen tukemisen sijasta voi myös valita tukea vähänvaraisten perheiden lasten harrastusmahdollisuuksia. Lumme Energia tilittää jokaisesta KalPa-sähkö -sähkösopimuksesta 10 euroa per vuosi valituille kohteille.