Leijonakoulut


Juniori-KalPan luistelu- ja kiekkokoulut

Juniori-KalPan leijonakouluissa 2-8 -vuotiaat lapset pääsevät nauttimaan jääliikunnasta leikkien ja pelaten. Mukaan toimintaan voi tulla missä vaiheessa kautta tahansa.


Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen Leijonakouluihin aukeaa elokuun alussa. Ilmoittautumislomakkeen löydät etusivultamme löytyvästä ilmoittautuminen osiosta. Linkki päivittyy myös tälle sivulle.


Vuorot sunnuntaisin (ajat varmistuvat kevään aikana ja päivittyvät sivulle)

Tuplajäät, Lippumäki (Rauhalahdentie 66)

 • lapsi-vanhempiluistelukoulu
 • luistelukoulu
 • kiekkokoulu

Tuplajäät, Toivala (Tietäjäntie 2)

 • lapsi-vanhempiluistelukoulu ja luistelukoulu
 • tyttökiekkokoulu
 • kiekkokoulu


Lapsi-vanhempiluistelukoulu

Lapsi-vanhempiluistelukoulussa perheen pienimmät pääsevät luistelemaan vanhemman kanssa ja leikkimään yhdessä mukavia jääleikkejä. Lapsi-vanhempiluistelukoulu on ensimmäinen vaihe luistelun opettelussa, jonka jälkeen lapsen on helpompi suunnata kohti luistelu- ja kiekkokouluja.

HUOM! Toivalassa lapsi-vanhempiluistelukoulu toteutetaan luistelukoulun kanssa samaan aikaan toisessa päässä kaukaloa.

Luistelukoulut

Suosituissa luistelukouluissamme lapset pääsevät opettelemaan luistelun perustaitoja innostavassa, aktiivisessa ja turvallisessa ympäristössä. Tapahtumissa lapset oppivat uusia taitoja opettavaisten leikkien ja pelien avulla. Varusteina luistimet, kypärä ja jäälle sopiva vaatetus.

Kiekkokoulut

Kiekkokouluissamme toiminta koostuu hyvin monipuolisista peleistä ja harjoittelusta, jossa lapset pääsevät liikkumaan paljon sekä nauttimaan onnistumisista. Kiekkokouluissamme lapsi pääsee oppimaan jääkiekon perustaitoja laadukkaassa ohjauksessa, jonka jälkeen innostuessaan on lapsella mahdollisuus lähteä mukaan joukkuetoimintaan. Varusteiksi riittää luistimien ja mailan lisäksi ristikollinen kypärä ja jäälle sopiva vaatetus. Muita varusteita voi käyttää halutessaan.

Tyttökiekkokoulu

Tyttökiekkokoulussa tytöt pääsevät yhdessä pelaamaan ja leikkimään mukavassa porukassa kiekkokoulun tavoin sekä nauttimaan jääliikunnasta sopivan haastavassa ympäristössä.Tyttökiekkokouluun voi osallistua 4-15 -vuotiaat tytöt. Muodostamme ryhmiä jäälle iän ja taitotason mukaan. Samaan aikaan samassa kaukalossa harjoittelevat myös Juniori-KalPan F/E -tytöt. Joukkuetoimintaan siirtyminen sujuu siis vaivattomasti myös. Varusteiksi riittää luistimet, kypärä, maila sekä jonkinlaiset hanskat. Seuralta löytyy joitakin lainavarusteita myös. Kaikki maakunnan jääkiekosta innostuneet tytöt ovat tervetulleita sunnuntain jäävuorolle!

Monipuolinen liikuntavuoro (aika varmistuu myöhemmin)

Järjestämme arkisin kerran viikossa Leijonakoulujen kausipassin ostaville monipuolista liikuntaa, jossa lapset esimerkiksi pääsevät tutustumaan erilaisiin pallopeleihin sekä temppuratoihin liikuntasalissa.

 • Aurinkorinteen koulun sali


Kustannukset (Maksu kortilla halliin tullessa, kausipassit mahdollista maksaa myös nettipankin kautta. Otamme vastaan myös käteistä.)

 • kertapassi yhteen tapahtumaan 5€ (sisarukset: ensimmäinen lapsi 5€ + jokainen seuraava 2€)
 • kertapassi yhteen tapahtumaan Juniori-KalPan lisenssillä 3€ (joukkuetoiminnassa mukana olevat lapset)
 • kausipassi 105€ (sisältää kaikki luistelu- ja kiekkokoulujen tapahtumat, monipuolisen liikuntavuoron sekä 4 kokeilukertaa joukkuetoiminnassa)
 • kausipassi 165€ (sisältää kaikki luistelu- ja kiekkokoulujen tapahtumat, monipuolisen liikuntavuoron, 4 kokeilukertaa joukkuetoiminnassa, osallistuminen syys- tai talviloman leirille ja pääsy KalPan runkosarjan kotiotteluihin


Lisätietoja

Teemu Koljonen, 044 0386829, teemu.koljonen@kalpa.fi (luistelu- ja kiekkokoulut)

Jaana Peltola, 044 7445588, jaana.peltola@kalpa.fi (tyttökiekkokoulu)


   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Toukokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
 
Kategoriat