Juniori-KalPan päiväkotiluistelut 2024

Juniori-KalPa järjestää perinteisen päiväkotiluistelukiertueen Kuopion ja Siilinjärven alueen päiväkodeille tammikuussa 2024.

Tänä vuonna kiertueella teemana on seuran mukaisesti Taito kasvaa yhdessä! Kiertue sisältää ilmaisia luistelutunteja, jotka tullaan järjestämään Kuopion ja Siilinjärven alueen päiväkodeille viikkojen 3-4 aikana päiväkotien ilmoittamilla ulkojääkentillä.

Yhden tapahtuman kesto on noin 40 minuuttia. Tapahtumassa opetellaan luistelun alkeita leikkien avulla. Jään sisältö suunnitellaan lasten iän ja taitotason mukaan, jolloin tapahtumat sopivat niin vasta-alkajille kuin taitavillekin luistelijoille. Lisäksi tapahtumista päiväkodin henkilökunta saa käyttöönsä tunnin opetusmateriaalin, jota voi jatkossa hyödyntää omilla luistelutunneilla.


Ilmoittautuminen - avautuu maanantaina 11.12.2023

Mukaan otetaan 15 ensimmäistä ilmoittautunutta päiväkotia. Yhdestä päiväkodista voi ilmoittaa samalla useamman ryhmän. Tapahtumapäivänä päiväkodilla on käytössä kaksi opetustuntia, joihin ilmoitetut ryhmät tulee mahduttaa (samalla tunnilla voi siis olla useampi ryhmä). Huomioithan, että kaikki ryhmät tulee ilmoittaa samassa ilmoittautumislomakkeessa.

Mikäli ilmoittautuminen on täynnä, voi peruutuspaikkoja tiedustella sähköpostin kautta osoitteesta teemu.koljonen@kalpa.fi. Peruutuspaikat täytetään järjestyksessä.

Tiedotamme mukaan valittuja päiväkoteja viimeistään perjantaina 15.12.2023, jolloin julkaisemme myös tarkemmat aikataulut ja ohjeet.

Ilmoittautuminen: TÄSTÄ
(huom. ilmoittautuminen ei mahdollista sähköpostitse, otamme vastaan vain lomakkeen kautta ilmoittautuneet)


Yhteystiedot

Teemu Koljonen, 044-0386829, teemu.koljonen@kalpa.fi