Liittyminen ja harrastamisen aloittaminen

HARRASTAMISEN ALOITTAMINEN

Luistelu- ja kiekkokoulut 3-8 -vuotiaille

Juniori-KalPan toimintaan pääsee mukaan liittymällä seuran luistelu- ja kiekkokouluun, jotka pidetään sunnuntaisin Lippumäen ja Toivalan jäähalleissa. Lapsi-vanhempiluistelukoulussa perheen pienimmät pääsevät opettelemaan luistelun alkeita vanhemman kanssa leikkien ja pelaten. Luistelu- ja kiekkokoulut ovat suunnattu jääurheilusta kiinnostuneille ja sitä aloitteleville lapsille, jotka pystyvät itsenäisesti liikkumaan luistimilla.

Lue lisää luistelu- ja kiekkokouluista: Juniori-KalPan Leijonakoulut


Joukkuetoiminta

Joukkuetoimintaan pääsee mukaan ottamalla yhteyttä meihin tai täyttämällä lomakkeen TÄSTÄ. Kerromme lisää joukkueeseen liittymisestä ja ohjaamme lapsen hänelle sopivaan joukkueeseen.

Leijonakoulut ja U8-U11 (2010-2014 -syntyneet): Teemu Koljonen, 044-0386829 tai teemu.koljonen@kalpa.fi

U12-U15 (2006-2009 -syntyneet): Henri Eskelinen, 041-4697087 tai henri.eskelinen@kalpa.fi

U16-> (2005 ja sitä aiemmin syntyneet): Herkko Koski, 044-0552122 tai herkko.koski@kalpa.fi

Tyttökiekko: Jaana Peltola, 044-7445588 tai jaana.peltola@kalpa.fi


Uusi ohjaaja, valmentaja tai tuomari

Ilmoittaudu seuraan ohjaajaksi tai valmentajaksi. Seurassa järjestetään kausittain useita koulutuksia valmentajille, joiden avulla on mahdollista kehittää omia valmennustaitoja. Meidän kautta onnistuu myös aloittaa jääkiekkotuomarointi. Olemme yhteydessä paikalliseen tuomarikerhoon, jonka avulla pääsee suorittamaan erotuomarin peruskurssin ja saa oikeuden toimia lajin tuomaritehtävissä.

Ilmoittaudu TÄSTÄ


Liittyminen jäseneksi

Juniori-KalPassa jäsenmaksun suuruus päätetään vuosittain vuosikokouksessa. Vuosikokouksessa kaikilla seuran jäsenillä on mahdollisuus vaikuttaa seuran toiminnan suunnitteluun ja toteuttamiseen. Seuran hallitus voi hyväksyä seuran jäseneksi yksityishenkilön tai yhteisön. Jäsenet ovat varsinaisia tai kannatusjäseniä. Jokainen lisenssimaksun maksanut pelaaja on seuran jäsen.

Seuran jäseneksi voi liittyä kaudella maksamalla jäsenmaksun (yksityiset 10 euroa, yhteisöt 100 euroa) Juniori-KalPan tilille
FI70 4786 3020 0078 41 (BIC-koodi POPFFI22).

Juniori-KalPalla on erillinen junioreiden avustus-/kannustetili, josta tuetaan seuran hallituksen päätöksellä joukkueen tekemän anomuksen perusteella nuoria joiden harrastus on vaarassa loppua esimerkiksi perheen työttömyden tai muun vastaavan syyn vuoksi. Lisäksi ko. tililtä voidaan maksaa nk. kannustepalkkiota erityisen ansioituneille pelaajille. Sekä avustukset että kannustepalkkiot maksetaan aina joukkueen tilille, ei henkilölle itselleen. Tilille FI70 4786 3020 0078 41 (BIC-koodi POPFFI22) Juniori-KalPa ry avustustilille voivat sekä yksityiset henkilöt että yritykset ja yhteisöt halutessaan laittaa valitsemansa summan nuorten urheilun tukemiseen.


   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat