Naiset Liiga, Naisten Liiga

KalPa - Blues

Niirala

KalPa Naisilla tappiollinen viikonloppu - Ilves ja Blues nappasivat pisteet

Naisten Liigan ylemmän sarjan pelit jatkuivat KalPa Naisilla tänä viikonloppuna ja vastassa olivat sarjataulukon kärkijoukkueet Ilves ja Blues.

Lauantaina joukkue matkasi Tampereelle kohtaamaan kakkossijaa pitävän Ilveksen. Ilves oli vahva ja otti kotivoiton 5-0. Yritystä KalPa Naisilla kyllä riitti, mutta maalinteko ei vaan yrityksestä huolimatta onnistunut.

Sunnuntaina Niiralan Monttuun KalPa Naisten vieraaksi saapui Espoon Blues. Blues teki avausmaalin ajassa 5:37, sarjan kärkijoukkue jatkoi maalin tekoa myös toisessa erässä ja ajassa 30:55 KalPa Naiset olivat kolmen maalin takaa-ajotilanteessa. Kavennusmaali syntyi 37:27 Liisa Kastikaisen ja Tanja Niskasen taiteilemana. Kolmanteen erään tilanteessa 1-3. Kolmannessa erässä joukkueet nappasivat tulostaululle vielä yhdet maalit ja näin ottelu päättyi lukemin 2-4. Voitto siis Espoon Bluesille.

Ensi viikonloppuna KalPa Naiset pelaavat vieraissa Kuortaneella sekä kotona Oulun Kärppiä vastaan.