Elisa Holopaista odottavat uudet haasteet
Julkaistu: 14.05.2021 16.59

Elisa Holopaista odottavat uudet haasteet


Naisten Liigassa KalPan paidassa 133 maalia tehnyt, 247 tehopistettä kerännyt hyökkääjä Elisa Holopainen suuntaa kohti uusia tuulia.
KalPassa kasvanut hyökkääjä nousi Naisten Liigaan ollessaan 15-vuotias.
"Olosuhteet ja ympäristö on aina ollut kasvattiseurassa erinomaiset. Valmennus ja ympärillä olevat ihmiset ovat antaneet erinomaiset valmiudet kehittyä jääkiekkoilijana ja urheilijana. Haluan kiittää seuraa ja tukijoitani kuluneista vuosista" toteaa Holopainen.

"Juniori-KalPa on panostanut Nais- ja tyttökiekkoon nyt usean vuoden ajan, ja Elisa on toiminut loistavana nousevana tähtenä ja positiivisena tyttökiekon viestinviejänä kuluneet kaudet. On ollut hienoa nähdä, että kehitystä on tapahtunut edelleen laji- ja pelitaidoissa kohti maailman kärkeä, mutta hienointa on että vastuun- ja odotuksien myötä Elisa on kasvanut henkisesti ja uskonkin että hän pystyy jo nyt ja tulevina vuosina olemaan Naisten maajoukkueen johtavia pelaajia. Kiitos Ellulle panoksesta Kuopiolaisen Naiskiekon eteenpäin viemisessä, ja kiitos niistä huikeista suorituksista kaukalossa, joista pääsimme nauttimaan." urheilujohtaja Herkko Koski.

Nyt on aika toivottaa Elisalle koko seuran puolesta, tsemppiä ja menestystä tulevaan.

Kuva: Riku Laukkanen