KalPa Naiset taistelivat voiton HIFK:sta  Olvi Areenalla
Julkaistu: 14.09.2020 00.00

KalPa Naiset taistelivat voiton HIFK:sta Olvi Areenalla

KalPa Naisten viikon ainoasta ottelusta syntyi jännitysnäytelmä. HIFK ei antanut kolmea pistettä KalPalle ollenkaan helpolla.

Ottelu käynnistyi vahvasti, kun KalPa Naisten Matilda Nilsson teki maalin siirretyn rangaistuksen aikana jo pelin ensimmäisen neljän minuutin sisällä. HIFK tasoitusmaali 1-1 (11:57) maalintekijänä Emmi Juusela. Vielä ensimmäisen erän aikana (15:18) Elisa Holopainen vei joukkueen johtoasemaan 2-1.

Toinen erä oli maaliton.

Kolmannessa erässä eroa syntyy kahden maalin verran, kun Tanja Niskanen yhdessä Elisa Holopaisen ja Matilda Nilssonin kanssa (45:40) taituroivat tulostaululle lukemat 3-1. Maali varmistettiin videotarkistuksella. Ottelun viimeinen kymmenen minuuttia oli todellista pyöritystä ja HIFK pyrki tasalukemiin toden teolla. Kavennusmaali 3-2 syntyikin (50:12), jonka tekijäksi kirjattiin Michaela Pejzlova. Tasoitusta HIFK haki ottamalla maalivahti Iina Kuuselan maalilta ottelun viimeiseksi minuutiksi. KalPa Naisten onneksi tasoitusmaalia HIFK ei saanut aikaiseksi ja ottelu päättyi 3-2.

Maalivahtien torjuivat seuraavasti KalPa Tiina Ranne 27 torjuntaa ja HIFK Iina Kuusela 32 torjuntaa.

KalPa Naisten toisessa kotiottelussa Olvi Areenalla oli katsojia 179. Seuraava kotiottelu 10.10. klo 19:00, vieraaksi saapuu Kiekko-Espoo.