KalPa Naisten kuulumisia
22.11.2019 19:22 Uutiset / Naiset Liiga

KalPa Naisten kuulumiset

Kuva: Ukko Juntunen

KalPa Naisten kausi on edennyt vauhdilla ja tulevana viikonloppuna pelataan jo Naisten Liigan alkusarjan viimeiset kotipelit. Tässä vaiheessa pelejä on takana 16, joista 14 ottelua on voitettu suoraan napaten kolme pistettä. Sarjataulukossa joukkue komeilee toisella sijalla, Kiekko-Espoon pitäen kärkisijaa. Alkusarjan kuusi parasta joukkuetta etenevät Naisten liigaan, loput neljä Naisten Liigan alempaan jatkosarjaan. Tilastoja tarkastellessa pistepörssin kärkeä pitävät Elisa Holopainen, toisena Matilda Nilsson. Pelaajat edustivat myös Suomea marraskuun alussa Venäjällä pelatussa viiden maan turnauksessa yhdessä Tanja Niskasen kanssa.

JOUKKUEEN TEKEMINEN ON HYVÄLLÄ TASOLLA

KalPa Naisten treenaaminen ja pelit ovat sujuneet hyvin, isommilta loukkaantumisilta ja sairastumisilta on vältytty. Päävalmentaja Marjo Voutilainen on tehnyt joukkueen kanssa hyvää työtä yhdessä Lauri Saaren ja Jaakko Uhlbäckin kanssa. Yhdessä tekemiseen panostetaan kovasti.

YHDESSÄ TEKEMINEN

Yhdessä tekemistä on tehty treenien ja pelien ulkopuolellakin, kun joukkue on osallistunut useisiin erilaisiin talkoisiin ja tempauksiin, nämä on koettu hyvänä joukkuehengen nostatuksena. Talkoiden tekemisen aloitimme jo kesäloman aikana. Fiilistelimme Tahko Juhannuksessa huolehtien alueen siisteydestä, Suonenjoen Mansikkakarnevaaleilla taasen ohjasimme perheen pienempiä temppuradoilla perhepäivässä. Olimme yksi tekijä myös Kuopio Rock In The City-tapahtumassa.

Elokuussa teimme tempauksen yhdessä Alahovin Viinitilan kanssa. Poimimme omenat itse ja teetätimme viinitilalla KalPa Naisten omenamehua yli 300 litraa, mehu oli todella herkullista ja saimme hyvän tuoton.

KalPa Naisista on moneksi. Sen osoitti hienosti tehty talkootyömme Matkus Shopping Centerissä, kun tehtävänä oli markkinoida www.lukiolaiskannettava.fi tietokonetta. Alkusyksystä vaihdoimme ulkohommiin, kun hyppäsimme Kuopio Biketaksin kyytiin ja toimimme Amazing Race-rastien ohjaajina.

Suurin yksittäinen tempaus on viikonloppuna sunnuntaina, kun KalPa – Kiekko-Espoo ottelun yhteydessä järjestetään perhetapahtuma. Yleisön kannustaminen kotipeleissä on tärkeä asia ja näin ollen tämä kuudensien kenttäpelaajien saaminen Olvi Areenalle on yksi erittäin tärkeä asia joukkueen menestykselle. Perhepeliin on vapaa pääsy ja kaikki aktiviteetit ovat myös maksuttomia. Juniori-Kalpa on mukana tapahtumassa. Ennen ottelua tullaan näkemään tyttökiekkoilijat lippuluistelussa ja tyttökiekkoon pääsee tutustumaan GHD-pisteellä. Tulevaisuuden tyttökiekkotähdillä on mahdollisuus tulla tutustumaan tyttökiekkokouluun, joka poikkeuksellisesti Olvi Areenalla tapahtuman yhteydessä. Mukaan tarvitsee luistimet, kypärän ja mailan. KalPa Naiset ovat järjestäneet hallille pomppulinnan, kasvomaalauksen ja onnenpyörän. Paikalle saapuu myös KalPa-maskotti Ruusteri ja Kauppakeskus Kolmisopen Soppis. Ajatuksena on järjestää jatkossakin teemallisia ottelutapahtumia ja saada naiskiekon tunnettavuutta alueella parannettua.

Kannustamme kiekkoyleisöä saapumaan naiskiekon otteluihin. Olvi Areenalla nähdään!

Löydät meidät sosiaalisesta mediasta Facebook ja Instagram.


   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Heinäkuu   »
Kategoriat