Juniori-KalPa tarjoaa pelaajilleen Kuopion ja koko Pohjois-savon alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti. Leijonakouluissamme harrastamisen voi aloittaa jo 3-vuotiaana. Leijonakoulut sisältävät lapsi-vanhempi-, luistelu- sekä kiekkokoulun pojille ja tytöille. Joukkuetoiminta alkaa 6-8-vuotiaana, jonka rinnalla kulkee kevyempi Easy-Hockey harrastamisvaihtoehto.

Kilpaikävaiheissa U16-Aikuiset, haluamme tarjota pelaajillemme mahdollisuuden edetä pelaajapolulla sekä SM, että Mestis tasoilla. Tämän mahdollistaa kilpa- ja huippuvaiheen yhteistyö Iisalmen Peli-Karhujen edustuskiekon kanssa. Juniorivaiheen yhteistyö IPK-junioreiden, Suonenjoen Kiekko-Karhujen ja Leppävirran Kiekko-75 seurojen kanssa on tiivistä, pelaajapolun alkuvaiheesta lähtien.

Pelaajapolun jälkeen on mahdollista suunnata myös erilaisiin tehtäviin seuran ja jääkiekkoliiton sisällä; tuomaritoimintaan (toimitsijatehtävät / tuomari), valmentajaksi tai joukkueen muun johtoryhmän tehtäviin eli joukkueenjohtajaksi, rahastonhoitajaksi tai huoltajaksi.


Ikäluokkakohtaiset yhteyshenkilöt ja yhteystiedot löydät TÄSTÄ.