Juniori-KalPa mukaan Liike  On Lääke yhteistyöhön!
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 17.06.2024 10.55

Juniori-KalPa mukaan Liike On Lääke yhteistyöhön!

Juniori-KalPa ry ja K-Ryhmä aloittavat merkittävän yhteistyön, jonka tavoitteena on yhdessä taklata lasten ja nuorten liikkumattomuutta sekä syrjäytymistä.

Yhteistyön tarkoitus

Yhteiskunnallisen taloudellisen tilanteen tiukentuessa ja ihmisten liikkumattomuuden lisääntyessä on tärkeää, että lapset ja nuoret pystytään pitämään seuratoiminnan ja liikunnan parissa. Yhteistyön avulla pystytään tarjoamaan matalan kynnyksen toimintaa lähellä kotia koulupäivän jälkeisinä toimintoina.

Yhteistyö sisältää monia eri toimenpiteitä, joiden avulla mahdollistetaan lapsille ja nuorille liikkumista. Liike On Lääke -yhteistyön kautta tarjotaan kauden aikana konkreettisina toimenpiteinä iltapäiväjäitä, tukea harrastamisen kustannuksiin ja ohjaajien koulutusta. Koulutuksen kautta haluamme tarjota lapsille ja nuorille entistä turvallisemman ympäristön liikkumiseen ja harrastamiseen.

Juniori-KalPan U13 -ikäluokka toimii kaudella 2024-2025 Liike On Lääke -kummijoukkueena. Kummijoukkueen peleissä kuulutuksissa mainitaan yhteistyöstä ja ottelun aikana fiilistellään JVG:n Liike -kappaleen tahtiin.

Lisäksi seura osallistuu Koo Games -tapahtumaan Kuopiossa 3.8.2024 Väinölänniemellä ja on liikuttamassa lapsia omalla toimintapisteellään.

Kaikkien toimenpiteiden avulla haluamme tarjota ja tartuttaa lapsille sekä nuorille terveellisiä ja liikunnallisia elämäntapoja.

Lasten ja nuorten liikunta

Lasten ja nuorten liikuntamäärä on laskenut ja liikuntaminuuteille on tullut kilpailijaksi yhteiskunnan sähköistyminen, tietotekniikka ja sosiaalinen media. Tämän seurauksena jo nyt on nähtävissä kunnon ja terveyden heikentymistä. Nyt onkin loistava aika vaikuttaa tulevaan!

Monipuolinen liikunnan harrastaminen ja liikuntaminuutit valmistavat loppuelämän kestäviin terveisiin ja liikunnallisiin elämäntapoihin ja ehkäisevät sekä fyysisiä että psyykkisiä sairauksia.

K-Ryhmä

”Liike on lääke parempaan elämään. Haluamme osoittaa, mitä kaikkea hyvää liikunta tuo lapsille ja nuorille ja luoda näin positiivista muutosta, joka vaikuttaa merkittävästi hyvinvointiin nyt ja huomenna. Kun maalina on terveempi Suomi, peli pitää avata siellä, missä se muutos on mahdollista tehdä eli lasten ja nuorten keskuudessa. Me K-ryhmässä tunnemme suomalaisten arjen ja haluamme tukea sitä, lajiliitot ja seurat puolestaan tuntevat lasten ja nuorten liikkumisen ja liikuttamisen”, kertoo K-ryhmän viestintäjohtaja Karoliina Partanen.

Lisätietoja

Juniori-KalPa ry
Seija Floman, yhteyspäällikkö, 0440 540 810, seija.floman@kalpa.fi
Teemu Koljonen, valmennuspäällikkö, 0440 386 829, teemu.koljonen@kalpa.fi

K-ryhmä
Heidi Jungar, VP, Brand & Sponsorships, +358 10 532 2228, heidi.jungar@kesko.fi

K-ryhmän viestintä (ma-pe klo 9–16)
+368 10 53 50200, viestinta@kesko.fi