Juniori-KalPan ilmainen jääkiekon kokeilutapahtuma tytöille sunnuntaina 3.10.2021 Olvi Areenalla
Juniori-KalPa ryJulkaistu: 21.09.2021 11.48

Juniori-KalPan ilmainen jääkiekon kokeilutapahtuma tytöille sunnuntaina 3.10.2021 Olvi Areenalla

Juniori-KalPa järjestää kaiken ikäisille jääkiekosta kiinnostuneille tytöille ilmaisen kokeilutapahtuman sunnuntaina 3.10.2021 KalPan Naisten Liigaottelun KalPa-HPK yhteyteen Olvi Areenalla. Jääkiekon kokeilutapahtumaan osallistuva tyttö ja hänen saattaja pääsevät ilmaiseksi mukaan myös peliä katsomaan ennen tyttöjen jääkiekon kokeilutapahtumaa. KalPa-HPK Naisten Liigan ottelu alkaa klo 13.30. Ottelu alkaa Juniori-KalPan tyttökiekkoilijoiden lippuluistelulla. Lippuluistelussa tytöt kiertävät kaukalon 1-2 kertaa KalPan lippu heiluen. Sen jälkeen muodostetaan kunniakuja KalPan Naisten pelaajille.

Tyttöjen ilmaisen jääkiekon kokeilutapahtuman jäävuoro on klo 16.00-17.00 Naisten pelin jälkeen. Jäällä pelataan ja leikitään kaikkea kivaa niin mailojen kanssa kuin ilmankin. Jäällä meitä viihdyttävät Ruusteri ja MisseKissa! Kaukaloon saapuvat meitä tervehtimään myös Naisten liigan pelaajat! Kokeilutapahtumaan varusteiksi jäälle tarvitset ristikollisen kypärän, luistimet, mailan sekä jonkinlaiset hanskat.

KalPan naisten pelin erätauolla on seuran tyttökiekkokoordinaattori tyttökiekkopisteellä. Jos jokin mietityttää tyttökiekossa tai haluatte mukaan toimintaa, niin tulkaa ihmeessä jututtamaan! Jaossa myös esitteitä tyttökiekkotoiminnastamme. Voitte myös ilmoittautua mukaan tyttökiekkokouluun ja joukkuetoimintaan paikan päällä!

Tapahtumaan tulee ilmoittautua mukaan, jotta saamme KalPan naisten lipunmyyntiin tiedon siitä, ketkä osallistuvat ilmaiseen jääkiekon kokeilutapahtumaan. Ilmoittautuminen tapahtumaan mukaan tapahtuu TÄSTÄ.

HUOM! Sunnuntai-illan tyttökiekkokoulu on peruttu 3.10.2021 klo 18.15-19.15. Kaikki tyttökiekkokoulussa mukana olevat ovat tervetulleita mukaan ilmaiseen kokeilutapahtumaan! Muistakaa ilmoittautua mukaan yllä olevasta linkistä, niin pääsette nauttimaan koko jääkiekontäyteisestä päivästä!

Lisätietoja:

Juniori-KalPan Tyttökiekkokoordinaattori Jaana Peltola, jaana.peltola@kalpa.fi, 044 7445588