KalPa U18 SM kävi vieraissa hakemassa pisteet kotiin
5.10.2020 8:31 Uutiset / U 18

KalPa kävi rannikolla näyttämässä, kuinka savossa pelataan peliä nimeltä jääkiekko.

KalPa U18 SM:llä oli vieraspeliviikonloppu Turku-Rauma - akselilla. Kaksi voittoa, 5 pistettä - ei täyttä pistepottia, mutta huonomminkin olisi voinut mennä!

Mitä mieltä viikonlopusta oli päävalmentaja Niko Kallela?:

”Perjantaina lähdettiin reissuun, Tampereen kautta kohti länsirannikon kiertuetta. Molemmat joukkueet olivat meille uusia tuttavuuksia tällä kaudella.

Lauantaina Turussa oli vastassa TPS. Reilu kaksi minuuttia ja yhteensä kolme jäähyä oli jaettu. Vaikka tuomarilinja oli karmeaa läpi ottelun, olimme pelissä selkeästi kuskin paikalla alusta loppuun asti. Kuuden maalin lisäksi tuhlailtiin hirveä määrä maalipaikkoja, toki vastustajan veskari pelasi erittäin hyvän pelin. Jämäkkä esitys ja pisteiden kanssa siirtyminen Raumalle.

Raumalle oli joukkueen johtoporras järjestänyt loistavan majoitusratkaisun: Joukkueelle oman hotellin! Kaikkien puitteiden piti siis olla kunnossa, mutta valmistautumisessa oli pientä lipsumista. Se heijastui myös pelissä, eikä pystytty lauantain kaltaiseen esitykseen. Lopulta saatiin kuitenkin vapauttava ja odotettu voitto rankkareilla. Monelle pojalle se oli ensimmäinen rankkarivoitto tämä ja viime kausi mukaan lukien.

Viikonlopun saldona kaksi voittoa, pisteitä 5/6, maalivahtien torjunnat noin 30-100 ja neljä maalia omiin. Ei siis huono viikonloppu ollenkaan. Peli on nyt hyvin kasassa, pyritään taas viikolla vaikuttamaan pieniin tärkeisiin asioihin ja tekemisen kautta valmis viikonlopun peleihin.”

#kalpau18sm #tunnevoima #tehkeetilloosavolaesettulloo


   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat