Mini Aurora Cup Turussa 18-19.4.2020 Ilmoittautuminen päättyy 16.2.2020!
11.2.2020 9:17 Uutiset / Pääsivusto

Tyttökiekkoilijoiden kauden huipentuma järjestetään tänä vuonna Turussa 18-19.4.2020!

Valtakunnallinen tyttöjen Mini Aurora Cup -turnaus pelataan Turun Marli Areenalla Kupittaalla 18.-19.4.2020. Tyttökiekkoilijoiden kauden päätösturnaus järjestetään nyt yhdeksättä kertaa ja mukaan odotetaan 300 tyttöpelaajaa!

Turnaus kokoaa yhteen Suomen nuorimmat tyttökiekkoilijat ja aktiivisimmat tyttökiekkoseurat. Vasta kiekkoilijan polulle hypänneet, G/F-ikäiset pelaavat kahtia jaetussa Leijonaliiga-kaukalossa ja E-ikäisten tyttöjen joukkueet pääsevät pelaamaan isoon kaukaloon. G/F-ikäisten pelit on tarkoitettu ensisijaisesti vuonna 2010 syntyneille ja sitä nuoremmille tyttöpelaajille. E-tyttöjen turnaukseen taas pääsee mukaan vuonna 2008-syntyneet ja sitä nuoremmat tytöt. Myös vähän vanhemmat, vasta aloittaneet tytöt ovat tervetulleita mukaan!

Mini Aurora Cup kuuluu Jääkiekkoliiton järjestämiin matalan kynnyksen turnaustapahtumiin, joissa joitakin kilpailusääntöjä mukautetaan, jotta pelit mahdollistuvat mahdollisimman monelle jääkiekon pelaamisesta kiinnostuneelle tytölle.

Turnaukseen osallistuvilla pelaajilla pitää olla Jääkiekkoliiton pelipassi tai lapsipelipassi.

F/G-tyttöjen turnaus on kaksipäiväinen ja jokainen joukkue pelaa vähintään viisi (5) ottelua. Otteluaika on 1 x 25 min. juoksevaa aikaa. Pelit pelataan puolikkaalla kentällä Leijonaliigan säännöin.

E-tyttöjen turnaus on myös kaksipäiväinen ja joukkue pelaa turnauksen aikana kuusi (6) ottelua. Otteluaika 2 x 15 min. tehokasta peliaikaa. Pelit pelataan isolla kentällä.

Alustavasti molemmat turnaukset ovat kaksipäiväisiä, mutta tarvittaessa pelit aloitetaan jo perjantai-iltana. Perjantain peleihin valitaan kuitenkin joko läheltä tulevat tai joka tapauksessa jo perjantaina Turkuun majoittuvat joukkueet ja poikkeuksesta tiedotetaan joukkueita hyvissä ajoin.

ILMOITTAUTUMINEN

Savo-Karjalasta lähtee joukkueet molempiin ikäryhmiin (G/F sekä E). Osallistumismaksu turnaukseen Savo-Karjalan joukkueessa on 20 euroa. Maksu sisältää turnausjärjestelyjen lisäksi mm. mitalit, kisapassin ja kisaohjelman. Ilmoittautuminen mukaan Savo-Karjalan joukkueisiin tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen jaana.peltola@finhockey.fi. Ilmoittautuminen päättyy sunnuntaina 16.2.2020! Ilmoittautumisessa tulee olla seuraavat tiedot: Pelaajan nimi, syntymävuosi, pelipaikka (kentällä, maalissa vai molemmissa), vanhemman nimi, vanhemman puhelinnumero, vanhemman osoite (laskutusosoite majoitusta varten) sekä vanhemman sähköposti.

Ilmoittautumisen yhteydessä varataan kaikille myös alustavasti majoitus. Jos siis otatte majoituksen turnauksen järjestäjän kautta, tulee ilmoittautumisessa olla lisäksi tietona otatteko majoituksen 1 vai 2 yölle sekä kuinka monen hengen huoneen tarvitsette. Majoitusvaraus on alustava ja vahvistetaan 15.3.2020 mennessä. Ilmoitathan myös, jos et tarvitse majoitusta. Alla majoitusvaihtoehdot:

Majoitus

Järjestävät seurat Turun Kisa-Veikot ja Tuto tarjoavat osallistuville joukkueille ja vanhemmille majoituspaketit puolihoidolla. Majoitukset Scandic Atrium, Eerikinkatu 28-30, 20100 Turku.

Vaihtoehdot ja hinnat:

1 vrk paketti
1 hh 100€, sisältää majoituksen ja kaksi lounasta Marli areenalla
2hh 68€, sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, sekä kaksi ruokailua Marli areenalla
3hh 59€, sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, sekä kaksi ruokailua Marli areenalla.
4hh 54€, sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, sekä kaksi ruokailua Marli areenalla.

2vrk paketit
1hh 176€, sisältää majoituksen ja kaksi lounasta Marli Areenalla.
2hh 115€, sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, sekä kaksi lounasta Marli areenalla.
3hh 94€, sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, sekä kaksi lounasta Marli areenalla.
4hh 84€, sisältää majoituksen jaetussa huoneessa, sekä kaksi lounasta Marli areenalla.

Kaikissa huoneissa on omat sängyt, neljän hengen huoneita on rajoitetusti.

LÄHDETÄÄN YHDESSÄ LOPETTAMAAN KAUSI HYVÄSSÄ SEURASSA HAUSKAA PITÄEN!   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
Kategoriat