Tyttöjen pelitällit Iisalmessa sunnuntaina 16.2.2020
10.1.2020 9:52 Uutiset / Pääsivusto

Tyttöjen matalan kynnyksen pelitoimintaa Iisalmessa 2008 syntyneille ja nuoremmille tytöille! Nyt jokaisella alueen tytöllä on mahdollisuus tulla nauttimaan pelin tuomasta jännityksestä!

G/F- SEKÄ E-TYTTÖJEN PELITÄLLIT IISALMESSA 16.2.2020 KLO 12.30-16.30!

Iisalmen pelitälli kokoaan yhteen tyttökiekkoilijoita niin Savo-Karjalasta kuin toivottavasti muiltakin alueilta. Pelejä on G/F-ikäisille tytöille, jotka pelaavat kahtia jaetussa Leijonaliiga kaukalossa sekä E-ikäisille tytöille, jotka pääsevät pelaamaan ison kentän peliä. G/F -tyttöjen pelit ovat tarkoitettu 2010 ja nuoremmille pelaajille ja E-tyttöjen pelit 2009-2008 syntyneille. Myös vanhemmat vasta-aloittaneet tytöt ovat tervetulleita mukaan pelaamaan!

Iisalmen pelitällit ovat matalankynnyksen toimintaa ja mukaan voi tulla myös ilman pelipassia eli myös ilman aikaisempaa pelikokemusta. Ilman pelipassia pelaavien tulee kuitenkin huomioida, että omat vakuutukset ovat voimassa ja kattaa jääkiekossa tulevat tapaturmat. Pelipassin voi halutessaan jokainen lunastaa itse. Lisätietoa löytyy täältä http://finhockey.fi/index.php/pelaajalle/pelipassit.

Mukaan tapahtumaan voi ilmoittaa kokonaisen joukkueen tai yksittäisen pelaajan. Yksittäiset pelaajat jaetaan tasan mukana oleviin joukkueisiin. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen jaana.peltola@finhockey.fi sunnuntaihin 2.2.2020 mennessä. Ilmoittautumiseen tarvittavat tiedot: Pelaajan nimi, seura, syntymävuosi, harrastamisvuodet, pelipaikka (kenttäpelaaja vai maalivahti), vanhemman nimi, vanhemman puhelinnumero sekä vanhemman sähköpostiosoite.

Pelien aikataulu ja ohjelma laaditaan viikolla 6 ja lähetetään ilmoittautuneille viimeistään sunnuntaina 9.2.2020.

G/F-tyttöjen pelit ovat 1 x 26 minuuttia juoksevaa peliaikaa 2 minuutin vaihdoilla ja E-tyttöjen pelit 2 x 15 minuuttia tehokasta peliaikaa lentävillä vaihdoilla.

Tapahtumassa voi kysellä lisätietoa kevään tyttökiekkohuipentumasta Mini Aurora Cupista ja ilmoittautua mukaan Savo-Karjalan joukkueisiin. Mukaan alueelta lähteen G/F-tyttöjen joukkue sekä E-tyttöjen joukkue. Jo nyt voi ilmoittautua mukaan Mini Aurora Cupiin Savo-Karjalan joukkueeseen sähköpostilla osoitteeseen jaana.peltola@finhockey.fi. Lisätietoa turnauksesta osoitteesta http://www.leijonat.fi/index.php/palstat/tyttokiekko/item/35566-2020-mini-aurora-cup-pelataan-turussa-18-19-4.

IPK Juniorit tarjoavat jäävuorot tyttöjen pelitälleillä, joten pelitällit ovat maksuttomat kaikille osallistuville!

Jäähallissa toimii kioski pelitällien aikana, josta voi ostaa pientä purtavaa. Kioskissa käy vain käteismaksu.

TERVETULOA MUKAAN!


   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat