1
JOU
16.00
B SM, B-nuorten SM alkusarja

Blues - KalPa   

Vierumäki

Blues – KalPa 5-2 (0-0, 2-1, 3-1)

Positiivari sanois, ett lopussa parani. Ens kerralla sit aloitetaan vähän aiemmin kuin 53 minuutin kohdalla tai pelataan koko ajan kahden alivoimalla ????.

Round one: heti alussa hyvä hässäkkä Bluesin maalille. Sen jälkeen enempi vähempi ote siirtyi espoolaisille. Välillä Bluesin pojat erehtyivät lajista ja vaihtoivat maalinedustahärdellissä jalkapalloon tai siis jalkakiekkoon. Kiekko maaliin ja välitön hylkäys potkumaalina. Kilpirintojen peliä voi kuvailla yhdellä sanalla; syötöt ei oikein napsunut omille. Tai siis olihan tuossa viisi sanaa. Enivei sinitakkien erä, siitä kertovat jo torjunnatkin: Eikka Kokkonen 13, Blues 4, silti koko erä mentiin kiikareilla.

Round two: levotonta on. Ja jäähyaitio tuli tutuksi. Erän alkuun Blues-maali roikkuu ilmassa. Avausmaalin tekee kuitenkin KalPa ja Taneli Kovaniemi. Pian tämän jälkeen kaverille 1:21 viiskolme YV:tä. Pelin paras jatko keltapaidoilta ja arvokas ylivoiman tappo. Seuraavalla YV:lla vastustaja pääsee B-pisteen sisäkaarelle, kling, tarkka veto putken kautta sisään ja peli tasoihin. Vähitellen keltakoneen vitoskone alkaa jyskyttää ja aletaan saada pelistä kiinni. Mutta taas AV, jolla sinitakit pääsee taas vetämään ”liian hyvästä” paikasta maskin takaa ja Blues johtoon. Toisen erän lopulla KalPakin pääsi yrittämään YV:tä, mut se jäi totaalisesti piippuun, itse asiassa KalPan ote oli parempi 55 pelissä kuin YV:lla.

Third and last round: vähän alakynnessä ollaan. N. 46:00 sinitakki laidasta puolittain läpi, nopea syöttö takaviistoon ykkössektoriin, josta ykkösellä tyhjiin ja peli on 3-1. Juuri ennen erän puoliväliä KalPalle YV. Tällä kertaa aikas paljon parempaa kuin pelin eka YV. Jeremi Tammela vetää, kiekko maalin taakse, maalin takaa Niklas Meriläinen syöttää maalin eteen Kimi Viljakaiselle, joka veti kiekon varmasti maaliin. 3-2. Blues pisti lisää höyryä ja vahvan painostuksen jälkeen siniviivaveto hieman epäonnisesti puolustuksen mailan kautta ”ohjurina” ohi Eikka Kokkosen. KalPa sai pelistä kiinni, kun peliä oli jäljellä 6-7 minuuttia. Paljon parempaa, voittoja yksykkösillä, syötöt alkoivat napsahtaa paremmin omille jne. Mokke pois ja yritetään kuusviidellä. Valitettavasti kaveri onnistuu tekemään vielä yhden tyhjiin.

Pisteillä tänään Taneli Kovaniemi 1+0, Kimi Viljakainen 1+0, sekä Niklas Meriläinen 0+1 ja Jeremi Tammela 0+1. KalPan maalilla Eikka Kokkonen torjui 37 kertaa.

5-2. Tämän päiväinen esitys ei vaan riittänyt parempaan. Positiivinen viiskolmosen tappo ja piristyminen lopussa kuitenkin lupaa jatkoon parempaa. Loppu, end, slut. Jatkuu huomenna.

#taitokasvaayhdessä #KalPaB#KalPaU18 #bsmfi

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista