24
MAR
13.15
B SM, B-nuorten SM alkusarja

KalPa - JYP  

Niiralan Monttu

KalPa – JYP 2-1 (0-0, 1-0, 1-1)

Back-to-back KalPa – JYP vol II Niiralan montussa.

Tasaista on kuin Pohojanmaalla, nimittäin peli ensimmäisessä erässä. Back-to-back ensi kohtaamisen tappiosta sisuuntuneet JYPiläiset loivat ajoittain tiukkaa painetta Eikka Kokkosen vartioimalle maalille, mutta kuitenkin lähempänä maalia taisi olla kotijoukkue… kilahtipa kiekko kerran JYPin maalirautoihinkin. Pelin edetessä – kuten joukkueiden ensimmäisessäkin kohtaamisessa – peli ensin tasoittui ja vähitellen siirtyi kilpirintojen hallintaan.

Toisen erän ylivoimalla jo eilen loistanut parivaljakko Meriläinen-Tammela syöttelivät JYPiläiset kahville ja pullalle kesken pelin ja loivat avopaikan, josta ei kuitenkaan vielä saatu maalia. Lopulta Jeremi Tammela hämäsi kaikki vedolla, jonka tuloksena kiekko lirui JYP-moken längistä sisään ja hupsista maalihana oli lauantainkin osalta avattu ja mediakuutiolle kirjoitettiin luvut 1-0. Nämä luvut säilyivät tulostaululla myös toiselle erätauolle siirryttäessä.

Kolmannessa erässä JYP sai kaksykkösen ja tällä kerralla ylivoimahyökkäyksen viimeistely oli laadukas ja tarkka kuti yläkulmaan… ja samalla peli palasi kiertämättä vankilan kautta aloituspisteeseen: 1-1. Lopulta viimeisen erän puolessa välissä hienon syöttökuvion jälkeen Atte Tiitinen rokotti entistä seuraansa kilauttamalla kiekon etukulman tolppaan. Ja tolpan kautta sisään ja kotijoukkueen johtoon. JYP yritti käynnistää takaa-ajoa viisvitosella ja lopussa puolitoista minuuttia ilman maalivahtia, mutta yritykset kilpistyivät kalpalaisten tunnolliseen puolustukseen tai viimeistään Eikka Kokkosen torjuntaan kerta toisensa jälkeen. Ja taisipa JYPiläisten käyttäytymisessä olla aistittavissa hienoista turhautumista ajan huvetessa kellosta vaihto vaihdolta. Niukka, mutta 2-1 johto kesti siis loppuun asti ja keltamustat saivat myös toisesta back-to-back pelistä turvan mitalla voiton ja makeat kuusi pistettä joukkueiden tuplapelistä.

Pisteille tänään Atte Tiitinen (1+0) Taneli Kovaniemi (0+1) ja Andreas Okany (0+1), sekä taas JYP-pelien erikoiskolmikko Jeremi Tammela (1-0), Niklas Meriläinen (0+1) ja Kasper Tarvainen (0+1). KalPan maalilla Eikka Kokkonen torjui 25 kertaa.

#kotivoitto #kuudenpisteenviikonloppu #taitokasvaayhdessä #KalPaB#KalPaU18

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista