HIFK - KalPa

Helsinki

HIFK – KalPa 1-4 (0-0, 1-1, 0-3)

Sehän meni kuin ennakolta ajateltiinkin!

Eka erä pelattiin ja väännettiin kovaa. KalPa sai kiekon maaliinkin kertaalleen, mutta on kai pitkin hampain myönnettävä, että maalin hylkäys jalalla tehtynä oli oikea tuomio. Erä kokonaisuutena meni vähän HIFK:n painostaessa, mutta kun maalivahdit onnistuivat hyökkääjiä paremmin, niin pelaajien antaessa tilaa jäällä Zambonille tilanne oli yhä tasan 0-0.

Zambonin kiillotellessa jäätä, KalPa vaihtoi kopissa ”bussijalat” tuoreisiin. Tuoreet jalat ja toinen erä mentiinkin sitten vastaavasti KalPan hallitessa, mutta erä kuitenkin taas tasan, nyt luvuin 1-1, Kalpan tasoittavan maalin teki rankkarista Niklas Meriläinen. Peli oli kauttaaltaan kovaa ja lopulta erän lopussa nähtiin vähän ikävän näköinen taklaus vastustajan toimesta… tunteet tappiin ja molemmille osapuolille oikotie suihkuun.

Kolmannessa erässä kova peli jatkui HIFK:n keskittyessä vähä vähältä enemmän jälkipeliin ja kun KalPa piti tunteet kurissa ja keskittyi pelaamiseen, niin tulihan sieltä palkkio. Ja toinen ”palkinto” nähtiin ylivoimalla näyttävän kuvion päätteeksi. Ja lopulta erän kolmas ja viimeinen ”palkinto” tyhjiin ja koko matsi KalPalle 1-4. Hassisen koneen sanoin ”Oikeus on voittanut taas”.

Pisteille kalpalaiset taiteilivat laajalla rintamalla eli tänään maalin mieheen tehneet Topi Heiskanen, Niklas Meriläinen, Atte Tiitinen ja Andreas Okany, sekä syöttöpisteilijät Taneli Kovaniemi (0+2), Kimi Viljakainen (0+1) ja Juuso Rousu (0+1). Maalilla torjuntavuorossa oli Eikka Kokkonen torjuen yhteensä 25 kertaa.