U13 jatkosarjat päätökseen
U 13 eteläJulkaistu: 25.03.2024 10.23

U13 jatkosarjat päätökseen

U13 jatkosarjat päätökseen

Etelän joukkueet etenivät Final Four-viikonloppuun

Kuten huomaat, arvoisa lukija, meidän joukkue on talven ajan keskittynyt harjoitteluun ja pelaamiseen uutisoinnin sijaan! Edellisen kerran on kotisivustoa varten kynään tartuttu kauden alussa ja nyt heti perään kauden päättyessä. Mutta parempi näin, sillä nyt on hienoja uutisia!

Kauteen lähdettiin kolmella peliryhmällä: Black AA sarjaan, Yellow ja Red AAA sarjaan. Koska U13 kausi toi mukanaan tiiviin yhteistyön Pohjoisen peliveljien kanssa, lähdimme tekemään yhteisjoukkue-pilotointia. Tästä yhteisjoukkueesta muodostui peliryhmä Red. Black ja Yellow ovat täysin omavaraiset peliryhmät.

Jatkosarjan päätöskierroksella riitti jännitettävää

Black pelasi jatkosarjan viimeisen ottelun lauantaina 23.3. Polvijärvellä, josta tuloksena oli 4-4 tasapeli. Koska sarjataulukko oli tasainen ja sunnuntaina oli peli mm. niskaan hengittäneellä Jokipojat Punaisella, piti Final Four paikan varmistumista odotella iltapäivään saakka. Jokipoikien kanssa päädyttiin kyllä tasapisteisiin, mutta paremman maalieron turvin Black otti jatkosarjan sijan neljä. Hieno suoritus joukkueelta!

Lohko 8:n pronssiottelu pelataan Pieksämäellä 6. tai 7.4.

Yellow ja Red pelasivat tuplapelit päätöskierroksella. Yellow uurasti kotona ensin lauantaina Pohjoisen Yellowta vastaan. Tiukka peli kääntyi Etelän 5-6 voittoon. Red matkusti Lappeenrantaan haastamaan jatkosarjan selkeää ykköstä SaiPa Panttereita. Ottelu olikin pitkään tasainen, mutta SaiPan painostus mursi Redin ja voitto karkasi käsistä lukemin 4-1. Varusteet pakattiin Lappeenrannassa kassiin ja bussi käänsi keulan Imatralle, jossa kaakonkulman kierros jatkui sunnuntaina.

Sunnuntaina Yellow kohtasi SaPKon Toivalassa heti aamupalan jälkeen. Ottelussa oli panosta, sillä myös Yellow tavoitteli paikkaa sarjan finaalissa. Alkuun vaikutti siltä, että Yellow jatkoi aamu-uniaan SaPKon karatessa railakkaaseen 0-4 johtoon alle 10 minuutin pelaamisen jälkeen. Onneksi Yellow heräsi horteestaan ja alkoi kiivaan takaa-ajon. Tämä raataminen toi tulosta ja niin vain jäikin maukas voitto Kuopioon lukemin 8-7.

Redin valmennus päätti pitää pelaajat Imatralla uutispimennossa aamupäivän, sillä Ketterä Sininen-KalPa E Red pelistä kaivattiin nyt vähintään tasapeliä finaalipaikan varmistamiseksi. Redin pelaajat kuitenkin päättivät olla ohjaksissa sunnuntaina ja eivät jättäneet selittelyn varaa sijoitukselle. Red kaatoi Ketterän 1-5 lukemin ja selvitti tiensä sarjan finaaliin sijoittumalla toiseksi SaiPan jälkeen. Yellow sijoittui jatkosarjan kolmanneksi ja Pohjoinen Yellow jatkosarjan neljänneksi. Kova suoritus U13 ikäluokan kalpalaisilta, kaikki jatkosarjassa pelanneet kolme joukkuetta ovat Final Four-viikonlopussa!

Päätösviikonloppuna Yellow-peliryhmien ottelu pelataan joko Toivalan tai Lippumäen Tuplajäillä. Red matkustaa Lappeenrantaan.

Julkaisukuva: Tommi Riikonen