Leijonakoulut
20.5.2017 12:14 Uutiset / Juniori-KalPa ry
Juniori-KalPan luistelu- ja kiekkokoulu sunnuntaisin
  • Lippumäki luistelukoulu klo 15.45-16.45
  • Lippumäki kiekkokoulu klo 17.00-18.00
  • Tuplajäät luistelukoulu klo 17.00-18.00
  • Tuplajäät kiekkokoulu klo 18.15-19.15

Myös vanhemmat ovat tervetulleita jäälle luistelemaan ja pelaamaan lasten kanssa.

Leijonakouluihin voi ilmoittautua viereisen linkin kautta Ilmoittautuminen kiekko- ja luistelukouluihin tai hallille saapumisen yhteydessä.

Halutessasi lisätietoja toiminnastamme, täytä YHTEYDENOTTOPYYNTÖ. Teihin ollaan yhteydessä


Juniori - KalPa järjestää kaudella 2017-2018 mahdollisuuden osallistua Suomen suurimpaan Leijonalaumaan, jossa kaikki pääsääntöisesti 2-8 – vuotiaat pääsevät nauttimaan jääkiekosta ja jääliikunnasta! Leijonakiekkokouluun ovat tervetulleita kaikki jääkiekosta ja jääliikunnasta kiinnostuneet tytöt ja pojat. Harjoituksissa opetellaan luistelun ja jääkiekon perustaitoja leikkien ja pelien avulla. Leijonakouluissa tutustut uusiin kavereihin ja pääset nauttimaan heidän kanssaan monipuolisista ja laadukkaista jääliikuntatapahtumista, joiden järjestämisestä Juniori - KalPalla on jo monen vuoden kokemus. Parhaimpana viikonloppuna Juniori - KalPan Leijonakouluissa on liikkunut pitkästi yli 200 lasta!

KalPan Leijona - Kiekkokoulu

KalPan Leijona - Kiekkokouluun ovat tervetulleita lapset, jotka pystyvät itsenäisesti liikkumaan luistimilla. Kiekkokoululaiset jaetaan kahteen tai kolmeen ryhmään harjoituksen aikana, jotta oppiminen ja opettaminen helpottuisivat. Näin ollen jokainen lapsi tulee huomioitua paremmin yksilönä. Jäällä opetellaan kiekkoilun perusasioita, joita ovat luistelu, kiekonkäsittely, syöttäminen ja laukaisutaito. Oppiminen tapahtuu huomaamatta pelien ja leikkien varjolla. Kiekkokoulun varusteiksi riittävät hyvin luistimet, ristikollinen kypärä, maila sekä jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Jotta oppiminen helpottuisi, varmistathan, että luistimet ovat terävät ja sopivan kokoiset. Lisäksi suosittelemme hankkimaan lapsille tarkoitetun jääkiekkomailan. Opastamme tarvittaessa varusteiden hankinnassa.

KalPan Leijona - Luistelukoulu

KalPan Leijona - Luistelukouluun ovat tervetulleita lapset, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan luistelun alkeita. Samalla tavalla kuin kiekkokoulussa lapset jaetaan pienempiin ryhmiin, jotta oppiminen ja opettaminen helpottuisivat. Leijona luistelukouluun ovat tervetulleita myös hiukan pidempään jääliikuntaa harrastaneet lapset joiden harjoittelussa on otettu huomioon jo olemassa olevat perustaidot. Jotta harrastuksen aloittaminen ja jäällä liikkuminen olisi helpompaa, vanhemmat ovat luistimet jalassa tervetulleita mukaan jäälle harjoittelemaan luistelua yhdessä jälkikasvunsa kanssa. Varusteiksi riittävät luistimet, kypärä sekä jääliikuntaan soveltuvat vaatteet. Ethän unohda riittävän lämpimiä hanskoja. Jotta oppiminen helpottuisi, varmistathan, että luistimet ovat terävät ja sopivan kokoiset. Opastamme tarvittaessa varusteiden hankinnassa.

Ilmoittautuminen mukaan toimintaan
Mukaan pääset ilmoittautumalla tällä lomakkeella tai tulemalla mukaan paikanpäälle tapahtumiin.

Kustannukset:Kertamaksu: 5€.
Jos lapsella on seuran juniorilisenssi, kertamaksu 3€.
Kertamaksu samana päivänä molempiin tapahtumiin (luistelu- ja kiekkokoulu) yhteensä 7€.


Kausipassi: 150€
Mahdollistaa sisäänpääsyn kaikkiin Leijonakoulutapahtumiin sekä KalPan liigajoukkueen runkosarjan kotipeleihin kaudella 2016-2017

Kausipassi: 85€
Mahdollistaa sisäänpääsyn kaikkiin Leijonakoulutapahtumiin kaudella 2016-2017.


Luistinten teroitus
Terävillä ja hyvin huolletuilla luistimilla oppiminen helpottuu huomattavasti. Juniori-KalPa mahdollistaa säännöllisen luistinten teroituksen ja ajankohdat päivittyvät sivun oikeassa laidassa olevaan kalenteriin. Lippumäen jäähallilla teroitus klo 15.00-15.45 ja Tuplajäillä 16.00-17.00. Teroituksen hinta on 5€ / luistimet ja se on tarkoitettu jäälle tulevien lasten luistimille.Leijonakoulujen vastuuhenkilö
Teemu Koljonen
puh. 044-0386829
teemu.koljonen@kalpa.fi

Tässä lyhyesti vielä toimintaa koskevat ja usein kysytyt kysymykset:

1) Kuinka hyvä pitää olla? Saako toimintaan tulla kuka tahansa?
- Kaikki lapset ovat tervetulleita taitotasoon katsomatta! Tekemällä oppii ja aikuisen läsnäolo vielä nopeuttaa oppimista (katso kysymys 2).

2) Voiko 3-vuotias tulla mukaan toimintaan?
- Voi. Suosittelemme, että erityisesti alkuvaiheessa esimerkiksi toinen vanhemmista olisi mukana jäällä. Se helpottaa ohjaajien näkökulmasta tapahtuman järjestämistä ja nopeuttaa itsenäisen jäällä liikkumisen oppimista.

3) Mihin hallilla tullaan?
- Lippumäen jäähallissa ja Tuplajäiden aulassa on tapahtumapäivinä infopiste. Se aukeaa 30 minuuttia ennen tapahtumaa. Kertamaksaminen tapahtuu samaan pisteeseen ja siitä saatte myös lisätietoja toiminnasta.

4) Voiko 10-vuotias tulla mukaan toimintaan?
- Voi. Pääsääntöisesti toiminnassa mukana olevat lapset ovat 4-8 -vuotiaita, mutta halutessaan myös hieman vanhemmat voivat tulla mukaan. Tapahtumat kuitenkin suunnitellaan vastaamaan ensisijaisesti 4-8 -vuotiaiden tarpeita.

5) Kumpi koulu (luistelu- vai kiekkokoulu) olisi lapsellemme parempi?
- Jos lapsi osaa itsenäisesti liikkua jäällä, niin hän voi hyvin osallistua kiekkokouluun. Jos jäällä liikkumisen alkeet (jarruttaminen, liikkeellelähtö, kääntyminen) tarvitsevat vielä selkeästi harjoitusta, niin suosittelemme ensin osallistumista luistelukouluun. Siellä kiinnitetään luistelun alkeisiin enemmän huomiota.

6) Minkälainen varustus lapsella pitää olla tullessaan mukaan?
- Ensinnäkin on tärkeää, että maila ja luistimet on oikean kokoiset ja sopivat. Suosittelemme hankkimaan lapsille tarkoitetun jääkiekkomailan mieluummin kuin lyhentämään aikuisten mailaa. Lisäksi kannattaa huolehtia, että luistimet on terävät. Suosittelemme hankkimaan kypärään ristikon. Ilmankin voi tulla, mutta ristikollinen kypärä suojaa lasta paremmin. Esimerkiksi kaatumisessa eteenpäin. Muistattehan ottaa mukaan myös käsineet!

7) Miten aikuisena pääsee aktiiviseksi osaksi lasten liikuntaa?
- Halutessaan aikuiset voivat osallistua aktiivisesti lasten ohjaukseen. Suunnittelemme ohjelmat ja koulutamme tarvittaessa. Mukaan pääsee parhaiten olemalla yhteydessä Teemu Koljoseen (044-0386829).

8) MIssä luistimet voi teroittaa?
- Saatte tapahtumapäivinä asiasta lisätietoja infopisteeltä.

Jos näiden jälkeen jäi vielä kysymyksiä, niin olkaa rohkeasti puhelimitse yhteydessä!


   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Elokuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat