E-Sport kerhotoiminta käynnistyy - ilmoittaudu mukaan
15.9.2020 13:17 Uutiset / Pääsivusto

Aloita E-Sport harrastus

Juniori-KalPan E-Sport kerhotoiminta käynnistyy!

Ensiviikon tiistaina 22.9. Juniori-KalPan E-Sport kerhotoiminta käynnistyy Pelitalo Muikussa, Petosen vapaa-aikatiloissa osoitteessa Pyörönkaari 19. Kerhoa järjestetään tiistaisin, 4.-6. -luokkalaisille 15:30-17:00 (1,5h) ja 7.-9. -luokkalaisille 17:30-20:00 (2,5h).

Kerho toteutetaan yhteistyössä Kuopion kaupungin nuorisopalveluiden ja SAWO E-Sport organisaation kanssa. Ohjaajina toimivat Pelitalo Muikun vastaavaohjaaja Teemu Knuutinen, ja SAWO E-Sport organisaation henkilöt. Toiminnan käynnistymiseen on saatu ESR- hanke rahaa.

Ryhmissä harjoitellaan pelien pelaamista, kehitetään ryhmänä toimimista ja käydään läpi mm. terveellisiä elämäntapoja ja liikunnan merkitystä jaksamisessa. Alkuvaiheessa pelattavat pelit ovat Fortnite (4.-6.luokkalaiset) ja Counter-Strike (7.-9.luokkalaiset, vanhempien luvalla).

Ilmoittautuminen ja kustannukset

Toimintaan ovat tervetulleita kaikki. Ryhmäkoko on 10 hlöä/ryhmä ja otamme osallistujat mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kaksi ensimmäistä kertaa ovat maksuttomia kokeilu kertoja (22.9. ja 29.9.). Tämän jälkeen toiminnasta kerätään pieni osallistumismaksu niiltä, jotka haluavat jatkaa toiminnassa mukana.

Ilmoittautuminen 4.-6. -luokkalaiset TÄSTÄ

Ilmoittautuminen 7.-9. -luokkalaiset TÄSTÄ
   
Lisää uutisia
Naiset akatemia
«  Lokakuu   »