U18 SM kapteenisto 2020-21
6.9.2020 12:15 Uutiset / U 18

Kuvassa vasemmalta: Niklas Tuovinen, Otto Jaatinen, Lauri Kinnunen, Iisai Pesonen

KalPa U18SM:n kapteenisto kaudella 2020-21:

C: Otto Jaatinen

A: Niklas Tuovinen

A: Lauri Kinnunen

A: Iisai Pesonen

"Yksi kaikkien, ja kaikki yhden puolesta"

ARVOT

Sitoutuminen ("Respect", "Fair Play")

Sitoudut olemaan osa KalPa-yhteisöä ja olet ylpeä siitä, että kannat KalPa-logoa rinnassasi. Sitoudut noudattamaan seurasi tekemiä sääntöjä ja määräyksiä. Kunnioitat ihmisiä, joiden kanssa olet tekemisissä. Sitoudut seuran ja joukkueen tekemiin päätöksiin ja sopimuksiin.
Rehdit käytöstavat ja Fair Play toiminta auttavat toisia kunnioittamaan sinua.

Luottamus
Luotat joukkueen jokaiseen jäseneen ja tunnet olosi varmaksi osana KalPa-yhteisöä ja omaa joukkuettasi. Olet rehellinen ja pidät sanasi. Avoimuus on yhteisen luottamuksen perusta ja siksi myös reilu palautteen antaminen ja saaminen ovat osoitus luottamuksesta.

Yhteistyö
"Joukkue ei tarvitse tähteä vaan tähti joukkueen." Joukkueen yhteistyö on pitkäjänteistä eikä se kaadu yksittäisiin ongelmiin. Yhteen hiileen puhaltava joukkue toimii rakentavasti, kestää palautetta ja tekee töitä yhteisen päämäärän saavuttamiseksi. Yhteistyö merkitsee myös kunnioitusta kanssaihmisiä, erotuomareita, vastustajaa ja yhteistyökumppaneita kohtaan.

Intohimo
Olet motivoitunut harjoitteluun ja luot positiivisuutta toimintaympäristöösi. Tunnet aitoa halua tekemisiäsi kohtaan, et mene puolilla valoilla, etkä aidan matalimmasta kohdasta. Toimit omasta halustasi, et pakolla, nautit tekemisestäsi. Vanhemmat toimivat lajin parissa aidosti lapsien / nuorten ehdoilla.

Maltti
Olet valmis tekemään töitä pitkäjänteisesti, maltat mielesi myös paineen alaisena. Olet rehellisesti ylpeä vahvuuksistasi ja hyväksyt kehitettävät ominaisuudet. Teet kärsivällisesti töitä asioiden eteenpäin viemiseksi. Vanhempana autat lapsien ja nuorten kehitystä heidän ehdoillaan.

Suvaitsevaisuus
Todellinen suvaitsevaisuus on toisen ihmisen aitoa hyväksymistä ja arvostusta. Suvaitsevaisuuteen kuuluu ihmisarvon kunnioittamisen ja tasa-arvon periaatteet, olipa ihmisen ihonväri, puhekieli tai kansallisuus mikä tahansa. Kunnioitat jokaisen ihmisarvoa myös terveydentilaan, ikään tai sosiaalisen asemaan katsomatta.


   
Lisää uutisia
U 19
«  Lokakuu   »