KalPa U18 SM jatkaa sarjakärjessä
20.9.2020 21:19 Uutiset / U 18

20.9.2020 Kärpät-ottelussa riitti vauhtia ja vaarallisia tilanteita.

KalPa pelasi viikonloppuna kaksi ottelua, lauantaina Jyväskylässä vastassa oli JYP, ja sunnuntaina kotona Kärpät. Joukkue kairasi JYP:stä täydet kolme SM-sarjapistettä, sunnuntaina Kärpät veivät erittäin vauhdikkaan trillerin rangaistuslaukauksilla, joten siitä jäi käteen yksi piste. Kalpa jatkaa näinollen viiden ottelun jälkeen sarjan kärkipaikalla.

Valmennuksen yhteenveto viikonlopusta:

”Viikonloppuna vastassa joukkueet, joita ei harjoituspelikaudella pystytty voittamaan. Revanssia lähdettiin siis molemmista joukkueista hakemaan.

Lauantaina JYPiä vastaan oli monenlaista vaihetta ja tapahtumaa. Ensimmäinen erä meiltä tosi hyvä, toinen erä vaikea JYPin parantaessa ja viimeinen erä jälleen jämäkkää tekemistä meiltä. Vaikeista hetkistä selvittiin suhteellisen vähällä ja lopulta myös tehtiin tarvittavat maalit. Vastustajan maalivahti pelasi hyvän pelin ja otti paljon hyviä paikkoja pois. Hieno voitto ja revanssi elokuulta saatiin.

Tänään tiedossa oli, että pelin vaatimus kasvaa jälleen yhdellä pykälällä. Kärpät oli juuri niin vahva, kun etukäteen odotettiinkin. Uskottiin omaan tekemiseen ja tehtiin kovasti joukkueena töitä. Loppuun asti taisteltiin pelin voitosta varsinaisella peliajalla, jossa molemmilla oli omat hyvät hetkensä ja paikkansa, joten pistejako oli varmasti oikeutettu. Rankkareilla päästiin jo lähemmäksi kuin elokuussa, mutta vielä ei lisäpistettä saatu.

Ylpeä täytyy jälleen olla joukkueesta ja nimenomaan jokaisesta jätkästä. Nyt taas nautitaan pari päivää ja tiistaina valmistautuminen uutta viikonloppua kohti. Mitään ei tulla jatkossakaan saamaan ilmaiseksi, joka pelissä täytyy työ voiton eteen tehdä uudestaan.”


   
Lisää uutisia
F 10 etelä
«  Lokakuu   »
Kategoriat