Kausi päättyi liian aikaisin
Julkaistu: 12.04.2020 00.00

Kausi päättyi liian aikaisin

Vahvaa kautta pelannut KalPa 11 Etelä valmistautui täydellä teholla kauden toiseksi viimeiseen Leijonaliiga-viikonloppuun, kunnes koronaviruspandemian leviäminen pakotti Suomen Jääkiekkoliiton ja urheiluseurat polvilleen. Kausi 2019-2020 päättyi kaikkien joukkueiden, sarjojen ja seurojen kannalta murheellisesti, sillä sarjojen huipentumat jäivät kaikilta pelaamatta ja näin kauden kohokohdat olivatkin yhtäkkiä haavetta vain. Muun muassa KalPan naisten liigajoukkueen historiallinen finaalipaikka ja taistelu mestaruudesta jäi näkemättä. Joka tapauksessa meidän joukkueen puolesta vielä iso käsi ja onnittelut KalPan naisille huikeasta kaudesta sekä tehdystä työstä!

11 Etelän kausi oli hieno ja voitokas. Leijonaliigassa joukkue puski neljän peliryhmän voimin voitosta voittoon ympäri Savo-Karjalaa ja Kymi-Saimaata. Valmennuksen kokoamat neljä peliryhmää olivat tasaiset ja jokaisessa joukkueessa riitti runsaasti maalintekijöitä. Neljään ryhmään riitti jokaiselle viikonlopulle hyvin pelaajia, eikä kyllästymistä pelaamiseen tai harjoitteluun ollut näkyvissä missään vaiheessa. Maalierot niin yksittäisissä otteluissa kuin koko joukkueen osalta Leijonaliigassa olivat hurjat. Lähes poikkeuksetta otteluista revittiin voittoja kymmenien maalien erolla ja tasaisimmat väännöt saatiin aikaan KalPa 11 Pohjoisen ja Jukureiden kanssa. Turnauksista jäi pelaamatta huhtikuun IKH Turnaus Jyväskylässä ja Savonlinnan turnaus. Varsinkin Jyväskylässä olisi ollut luvassa kovia pelejä, kun vastassa olisi ollut esimerkiksi Jokerit, JYP ja Kärpät.

Pelaajia on ohjeistettu nyt valmistautumaan uuteen kauteen Juniori-KalPan kotiharjoitteluohjeiden turvin. Lisäksi seuran antamaa harjoituspankkia täydennettiin jääkiekkoa tukevilla harjoitteilla. Kevät ja kesä mennään vakavasti, muttei tosissaan eli jokainen pyrkii liikkumaan perheelle sopivin tavoin ja pitää ja kehittää kuntoaan ja taitoaan niin hyvin kuin pystyy. Ainakaan toistaiseksi käytössä ei ole etävalmennusta ja videopalavereja, mutta tauon venyessä syksyyn asti on varmasti näitäkin ryhdyttävä toteuttamaan. Se on kuitenkin varmaa, että kauden 2020-2021 ensimmäisissä jääharjoituksissa ei ole tarpeen olla mitään tarkkaa suunnitelmaa. Takuulla laidat ryskää ja pleksit paukkuu, kun pojat tunkevat luukusta jäälle pitkän tauon jälkeen. Sitä odotellessa.

#sonnipojatkesälaitumella #onnenporkkanat

Seuran uusimmat