D2 etelä, Harjoitusottelut

K-Laser AA - KalPa E AA

Lapinlahti

Ottelun lopputulos KalPa - K-Laser 5-12 (0-2)(3-8)(2-2)

KalPan joukkue sai Oululaista kiekko-oppia koko 60 min kestävän ottelun ajan, ottelu oli vauhdikas ja peli aaltoili koko ottelun ajan päästä päähän. Toisessa erässä K-Laser nykäisi saavuttamattoman johdon onnistumalla tasaiseen tahtiin maalinteossa ja tilanteeksi erän päätteksi 3-10. 3. erä ei mennyt kuitenkaan pelkäksi pelailuksi, vaan joukkueet syttyivät pelaamaan tulostaulun lukemista huolimatta , erä tasan 2-2 ja loppulukemat 5-12.

Torjunnat ottelussa KalPa 35 ja K-Laser 30, jäähyt molemmille 4x2min. K-Laserin viimeistely ja maalipaikkojen hyödyntämisen oli muutaman askeleen edellä. KalPan joukkueella kehittämiskohteiksi maalin tekeminen ja pelivalmius joka tilanteessa. Kiekkoa saatiin välillä hyvin liikkeelle, mutta silloin tällöin jäällä oleva viisikko sortui joko vastustajan tai oman pelin katsomiseen. Lisäksi kaipaamaan jäätiin kovuutta molempiin päihin maalineduspelaamiseen.

Yhteenvetona todettakoon, että K-Laser oli parempi ja lopputulos oikeutetusti Oululaisille.