17.45
D2 etelä, D2 AAA alkusarja lohko 4

KalPa Puijo - Jokipojat Musta

Toivala Tuplajäät

KalPan ja Jokipoikien välillä nähtiin vauhdikas ottelu, joka päättyi KalPan 10-4 voittoon. Lukemat eivät aivan kuvaa ottelutapahtumia, ottelun ollessa tasaisempi kuin lukemien valossa voisi olettaa. Ensimmäisen erän alusssa KalPa karkasi 2-0 johtoon, mutta erän puolessa välissä Jokipojat tasoitti ottelun kahdella nopealla maalilla ja toiseen erään mentiin lukemissa 2-2. Toisessa erässä ottelun vauhti pysyi hyvällä tasolla, paremman viimeistelyn ja hyvän maalivahti pelin ansiosta erän lopussa lukemat KalPalle 7-3. Viimeisessä erässä Jokipoikien matkapeli rasitus näytti hieman merkkejään ja Jokipojat eivät enää saaneet kunnollista kirivaihdetta päälle. Erä meni ikkonaiseksi molempien joukkueiden jäähyillessä, erän neljästä maalista kolme tuli erikoistilanne pelaamisessa, KalPan tehdessä 2 maalia ylivoimalla ja Jokipoikien onnistuessa kertaalleen alivoimalla. Kolmas erä kokonaisuudessa KalPalle 3-1 ja loppulukemat summerin soidessa 10-4. Hieno voitto KalPan pojat. Torjunnat ottelussa KalPa Milo Pesonen 33T , Jokipojat Pekka Pakarinen 34T