Viikkohaastekisa - viikko 24
8.6.2020 15:37 Uutiset / Pääsivusto

Suorita tehtävät ja osallistu mukaan kilpailuun

Toukokuun alussa aloitimme viikkohaastekisan kanavillamme. Tänään vuorossa viimeinen viikkohaaste, nyt siis kaikki suorittamaan!

Kisaan voi osallistua suorittamalla viikon tehtävän ja ilmoittamalla tuloksen meille. Omat tulokset voi ilmoittaa meille yksityisviestinä IG:ssä tai FB:ssä. Jos lapsella ei ole omaa tiliä, voi myös vanhempi laittaa lapsen tuloksen tulemaan. Tuloksen voi ilmoittaa myös sähköpostilla osoitteeseen teemu.koljonen@kalpa.fi.

Keräämme kaikki saadut tulokset ylös ja julkaisemme maanantaina 15.6. viikkohaasteiden voittajat. Voittajille on luvassa pieniä KalPa-tuotteita.

Viikko 24, viikkohaaste 6:

Aiemmat haasteet! Tällä viikolla on mahdollisuus parantaa aiempaa tulosta eli suorittaa jokin haaste uudelleen. Alla aiemmat videot ja ohjeet suorittamiseen. Ilmoita tuloksesi meille viimeistään maanantaihin 15.6. klo 12.00 mennessä. Tällä viikolla viikkohaasteen voittaja arvotaan osallistuneiden kesken.

Haaste 1, kilometrit:

Yritä kerätä mahdollisimman paljon kilometrejä viikon aikana. Voit juosta, pyöräillä, rullailla, jne.

Haaste 2, tunnit:

Yritä kerätä mahdollisimman iso liikuntamäärä eli kerää tunteja. Liikunnaksi lasketaan kaikki liikunta (pihatyöt, trampoliini, leikkipuistot, treenit, yms.).

Haaste 3, lajit:

Kerää eri liikuntalajeja. Käy pelaamassa koripalloa, jalkapalloa, sulkapalloa, golfia, uimassa jne. Listaa lajit ylös ja ilmoita ne meille.

Haaste 4, Leijonahaasteet:

Kuinka monta Leijonien haastetta saat suoritettua viikon aikana? Haasteliikkeet löydät TÄÄLTÄ

Haaste 5, spurtit:

Juokse joka päivä 3 kertaa päivässä talon kulmalta kulmalle. Mittaa matka ja ota aika. Ilmoita viikon paras aika meille.   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Syyskuu   »
Kategoriat