Leijonakoulut jatkuvat sunnuntaina 8.3.
Julkaistu: 05.03.2020 00.00

Leijonakoulut jatkuvat sunnuntaina 8.3.

Juniori-KalPan luistelu- ja kiekkokoulut jatkuvat tulevana sunnuntaina 8.3. ja jatkuvat aina maaliskuun loppuun saakka. Vielä siis kerkeää liittymään mukaan liikunnallisiin ja vauhdikkaisiin Leijonakouluihin.

Maksupalvelumme uudistuu

Sunnuntaina 8.3. kokeilemme Toivalan Tuplajäiden tapahtumissa korttimaksulaitetta. Tällöin on siis mahdollista maksaa kertamaksut myös kortilla. Toivomme kuitenkin, että varaatte ensimmäiselle kerralle vielä kertamaksun verran käteistä mukaan, kun laitteemme ovat vasta testissä. Tavoitteenamme on mahdollistaa korttimaksu ensi syksystä alkaen molemmilla halleilla.

Ilmoittautuminen 2-8 -vuotiaille - kaikki innokkaat mahtuvat mukaan!

Luistelu- ja kiekkokouluihimme voi tulla mukaan missä vaiheessa kautta tahansa. Voit ilmoittaa lapsesi mukaan toimintaan oheisen linkin kautta Ilmoittautuminen Leijonakouluihin, kausi 2019-2020(ilmoittautuminen tulee täyttää lupien ja tietosuojan johdosta, ei sido osallistumiseen)

Vuorot sunnuntaisin

Tuplajäät, Lippumäki (Rauhalahdentie 66)

  • lapsi-vanhempiluistelukoulu klo 11:00-12.00
  • luistelukoulu klo 12.15-13.15
  • kiekkokoulu klo 13.30-14.30

Tuplajäät, Toivala (Tietäjäntie 2)

  • lapsi-vanhempiluistelukoulu ja luistelukoulu klo 17.00-18.00
  • tyttökiekkokoulu klo 17.15-18.15
  • kiekkokoulu klo 18.15-19.15

Lapsi-vanhempiluistelukoulu (UUTUUS)

Tulevan kauden uutuutena tuomme Lippumäkeen luistelukoulun, jossa perheen pienimmät pääsevät luistelemaan vanhemman kanssa ja leikkimään yhdessä mukavia jääleikkejä. Lapsi-vanhempi luistelukoulu on ensimmäinen vaihe luistelun opettelussa, jonka jälkeen lapsen on helpompi suunnata kohti luistelu- ja kiekkokouluja.

HUOM! Toivalassa lapsi-vanhempiluistelukoulu sisältyy luistelukoulun kanssa samaan tapahtumaan.

Luistelukoulut

Suosituissa luistelukouluissamme lapset pääsevät opettelemaan luistelun perustaitoja innostavassa, aktiivisessa ja turvallisessa ympäristössä. Tapahtumissa lapset oppivat uusia taitoja opettavaisten leikkien ja pelien avulla.

Kiekkokoulut

Kiekkokouluissamme toiminta koostuu hyvin monipuolisista peleistä ja harjoittelusta, jossa lapset pääsevät liikkumaan paljon sekä nauttimaan onnistumisista. Kiekkokouluissamme lapsi pääsee oppimaan jääkiekon perustaitoja laadukkaassa ohjauksessa, jonka jälkeen innostuessaan on lapsella mahdollisuus lähteä mukaan joukkuetoimintaan.

Tyttökiekkokoulu

Tyttökiekkokoulussa tytöt pääsevät yhdessä pelaamaan ja leikkimään mukavassa porukassa kiekkokoulun tavoin sekä nauttimaan jääliikunnasta sopivan haastavassa ympäristössä.Tyttökiekkokouluun voi osallistua 4-15 -vuotiaat tytöt. Muodostamme ryhmiä jäälle iän ja taitotason mukaan. Samaan aikaan samassa kaukalossa harjoittelevat myös Juniori-KalPan F/E -tytöt. Joukkuetoimintaan siirtyminen sujuu siis vaivattomasti myös. Varusteiksi riittää luistimet, kypärä, maila sekä jonkinlaiset hanskat. Seuralta löytyy joitakin lainavarusteita myös. Kaikki maakunnan jääkiekosta innostuneet tytöt ovat tervetulleita sunnuntain jäävuorolle!

Leijonaliikuntakerho (UUTUUS)

Tulevana syksynä starttaamme myös aivan uuden vuoron. Järjestämme arkisin kerran viikossa Leijonakoulujen kausipassin ostaville monipuolista liikuntaa, jossa lapset esimerkiksi pääsevät tutustumaan erilaisiin pallopeleihin sekä temppuratoihin liikuntasalissa.

  • Aurinkorinteen koulun sali tiistaisin klo 16.00-17.00

Kustannukset (maksu käteisellä halliin tullessa, kausipassit mahdollista maksaa myös sähköisesti)

  • kertapassi yhteen tapahtumaan 5€ (sisarukset: ensimmäinen lapsi 5€ + jokainen seuraava 2€)
  • kertapassi yhteen tapahtumaan Juniori-KalPan lisenssillä 3€ (joukkuetoiminnassa mukana olevat lapset)
  • kausipassi (loppukauden ajan maksut vain kertamaksuina, kausi päättyy su 29.3.)

(Kausipassin voit maksaa myös sähköisesti TÄÄLTÄ)

Lisätietoja

Teemu Koljonen, 044 0386829, teemu.koljonen@kalpa.fi (luistelu- ja kiekkokoulut)

Jaana Peltola, 044 7445588, jaana.peltola@kalpa.fi (tyttökiekkokoulu)

Seuran uusimmat