U-18, U-18 akatemia ja U-16 valmentajia nimetty
Julkaistu: 03.02.2020 00.00

U-18, U-18 akatemia ja U-16 valmentajia nimetty

Niko Kallela jatkaa U-18 SM joukkueen päätoimisena valmentajana

28-vuotias Kallela on ensimmäistä vuotta päätoimisena valmentajana, ja nyt tehty jatkosopimus kattaa seuraavat kaksi kautta. Kallelan valmennusryhmään nousee kahden edellisen kauden C1 joukkueen vastuuvalmentajana toiminut 32-vuotias Mikko Mertanen. Pitkänlinjan kokenut seuramme valmentaja, jatkaa tuttujen -03 ja -04 syntyneiden pelaajien valmentamista ensimmäistä kertaa U-18 SM vaiheessa.

” Nikon ensimmäinen kausi on sujunut hienosti, ja hänen jatkaminen yhteisössämme päätoimisena valmentajana oli kaikkien toive. Määrätietoisuus ja työteliäisyys sekä omat kokemukset pelaajana ja aikaisemmat vuodet hyvien vastuuvalmentajien kanssa, luovat Nikolle vankan pohjan omaan vastuuvalmentajan tehtävään. Olen iloinen, että yhteistyömme jatkuu ensikaudellakin.

Mikko on toiminut useita vuosia C-ikävaiheissa, ja monet pelaajat ovat kulkeneet hänen käsien kautta, kohti aikuisiän huippuvaihetta. Viime kaudella, kun aloitimme yhteistyön, tuntui että motivaatio ja kehittymishakuisuus kasvoi vielä entisestään, ja ”Mertsin” kova halu kehittyä valmentajana on vienyt myös pelaajia ja joukkuetta eteenpäin. Nyt on seuraavan stepin aika, ja olen iloinen, että saamme kaksi erinomaista juniorivalmentajaa B1 SM joukkueen vetäjiksi. Maalivahti valmentaja joukkueelle nimetään myöhemmin” - urheilujohtaja Herkko Koski –

Pasi Kolehmainen jatkaa U-18 akatemia joukkueen vastuuvalmentaja

Tällä kaudella alemman SM-sarjan portteja kolkutelleen joukkueen 45-vuotias vastuuvalmentaja ”Kole” jatkaa ensikin kaudella joukkueen vastuuvalmentajana. Kolen valmennusryhmään etsitään edelleen valmentajaa ja maalivahtivalmentajaa.

”Arjen vaatimustaso on noussut Kolen johdolla entisestään viimevuodesta, ja aamuharjoittelu Toivalassa on mahdollistanut pelaajien kehittymisen kohti tulevia haasteita. U-18 mestikseen, villi-kortti haulla pyrkivä joukkue on B-ikävaiheen kakkostason joukkue, etenkin nyt kun B2 SM sarja jää kokonaan pois. U-18 SM ja U-18 Akatemia joukkueiden yhteistyöstä vastaa U-18 SM joukkueen vastuuvalmentaja Niko Kallela.”

- urheilujohtaja Herkko Koski –

Ville Jokinen U-16 SM joukkueen vastuuvalmentajaksi

U-16 SM joukkueen vastuuvalmentajana toimii tulevalla kaudella 43-vuotias Ville Jokinen. Ville jatkaa -05 ikäryhmän vastuuvetäjänä, joten pelaajat ovat tuttuja. Maalivahtivalmentajaksi joukkueeseen tulee Severi Kinnunen, joka on tällä kaudella valmentanut B2 SM joukkueen maalivahteja ja vastannut joukkueen fysiikkaharjoittelusta. Tällä kaudella -05 ikäryhmän valmennusryhmässä toiminut Henri Pennanen joutuu jäämään valitettavasti pois, paikkakunnalta muuton takia. Villelle ja Severille etsitään vielä yhtä valmentajaa valmennusryhmään.

”Ville on intohimoinen kiekkomies, ja hän on valmis tekemään joukkueensa ja valmentajiensa pelaajien eteen huikean määrän hommia. Kehitysmotivaatio on korkealla ja Ville lähtee jatkokouluttamaan itseään jääkiekkoliiton koulutuksiin. Severi on nuori nouseva maalivahtivalmentaja kyky, ja uskon että jos hänellä on mahdollista panostaa valmentajana kehittymiseen myös jatkossa, hänellä on valmiuksia toimia tulevaisuudessa myös korkeammalla tasolla valmentajana. Sitoutumista ja heittäytymistä arjen valmennukseen ei tule ensikauden C1 valmennuksesta varmasti puuttumaan”

- urheilujohtaja Herkko Koski –

Muitten joukkueiden valmennusryhmät ja täydennykset tämän hetkisiin ryhmiin tullaan julkaisemaan helmikuun aikana.

Seuran uusimmat