Nais- ja tyttökiekko kehittyy Kuopion alueella
24.6.2019 9:31 Uutiset / Pääsivusto

Marjo Voutilaisesta päätoiminen valmentaja, Jaana Peltolasta uusi tyttökiekkokoordinaattori

Kuopion ja lähialueen Nais- ja tyttökiekko kehittyy entisestään!

Marjo Voutilaisesta Naisten Liiga-joukkueen päävalmentaja

Pitkän ja menestyksekkään peliuran omaava ja nyt kolme kautta KalPan naisten valmentajana toiminut Marjo Voutilainen, on palkattu Jääkiekkoliiton ja Olympiakomitean merkittävällä avustuksella päätoimiseksi Naisten valmentajaksi. Samalla hän aloittaa myös Valmentajan Ammattitutkinnon suorittamisen Itä-Suomen liikuntaopistossa.

”Haluamme olla Suomen ykkösseura kaikilla osa-alueilla ja naiskiekko on seuramme strategiassa merkittävässä asemassa. Marjon päätoimisuuden myötä pystymme panostamaan entistä enemmän joukkueen ja yksilöiden valmentamiseen ja samalla Marjo pystyy kouluttautumaan tehtävään vaadittavalle tasolle. Panostamme myös naisten fysiikkavalmennukseen aikaisempaa enemmän. Seuran päätoiminen fysiikkavalmentaja Jaakko Uhlbäck vastaa A-nuorten fysiikkaharjoittelun lisäksi myös naisten Liiga joukkueen fyysisestä harjoittelusta. Tähän kun yhdistetään huikeat opiskelumahdollisuudet, akatemiaympäristön tarjoamat aamuharjoitukset yhdessä poikapelaajien kanssa sekä kattavat tukipalvelut, sanoisin että pelaajillamme on huikeat mahdollisuudet kehittyä kohti valtakunnan ja maailman kärkeä. Uskonkin, että ensi kaudelle uusia pelaajia pääsee tavoittelemaan paikkaa naisten maajoukkueesta.

Juniori-KalPan urheilujohtaja Herkko Koski

Jaana Peltolasta uusi tyttökiekkokoordinaattori

Viime kaudella Jääkiekkoliiton palkkatuen avustuksella ja kuopiolaisten yritysten tukemana saimme seuraan palkattua tyttökiekkokoordinaattorin. Ensimmäisen vuoden tehtävää hoiti Tiina Ranne, joka saikin hyvän startin toimintaan. Kiitos Tiinalle toiminnan käynnistämisestä ja onneksemme Tiina jatkaa seurassamme edelleen Iltapäiväkerhon vastuuohjaajana sekä Naisten Liiga joukkueen maalivahtina.

Nyt kesäkuun alusta tehtävässä on aloittanut Jaana Peltola, joka siirtyy tehtävään iltapäiväkerhon vastuuohjaajan tehtävistä. Koulutukseltaan Jaana on terveystieteiden maisteri ja pan hän valmistuu Ammattikorkeakoulusta liikunnanohjaajaksi. Hänellä on vahva koulutustausta ja osaaminen lasten urheiluun ja kasvatukseen liittyen ja myös koulutustehtävistä löytyy osaamista.

”Tyttökiekko on naisjääkiekkoilumme kivijalka ja seura haluaa panostaa tyttöjen toiminnan kehittämiseen. Tällä saralla Suomi-Jääkiekossa ja meidänkin alueella on varmasti kasvupotentiaalia ja myös yhä useampi tyttö haluaa tulla lajin pariin. Jaanan tyttökiekkoon mukaantulon myötä saamme määrätietoisen ja suunnitelmallisen liikunnan- ja kasvatusalan ammattilaisen organisaatiomme ja lähialueiden seurojen käyttöön. Uskon että systemaattisen ja pitkäjänteisen työn kautta saamme edelleen laajennettua harrastus- ja kilpapolkumme tarjontaa myös tyttöpelaajille.”

Juniori-KalPan urheilujohtaja Herkko Koski


   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Tammikuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
 
Kategoriat