Mukaan toimintaan - valmentaja, toimihenkilö, tuomari
Julkaistu: 04.01.2019 00.00

Mukaan toimintaan - valmentaja, toimihenkilö, tuomari

Juniori-KalPa auttaa löytämään harrastusmahdollisuuksia jääkiekon parissa kaiken ikäisille. Omia lajitaitojaan ei kannata turhaan miettiä, vaan kovalla innokkuudella ja positiivisella asenteella pääsee jo pitkälle.

Valmennus/ohjaus

Seurassamme on mahdollisuus toimia ohjaajana luistelu- ja kiekkokouluissamme, Easy Hockeyssa ja K-korttelikiekossa. Ohjaamisessa pääsee toimimaan lasten kanssa ja kehittämään omia ohjaustaitojaan, joista on varmasti hyötyä myöhemmin elämän aikana tai vaikka opiskelupaikkaa hakiessa.

Valmentajana on mahdollisuus toimia niin pienten kuin myös vanhempien lasten parissa. Järjestämme joka kausi useita koulutuksia, joissa omia taitoja ja tietämystä pääsee kehittämään.

Tuomarointi

Ilman tuomareita ei ole peliä. Jääkiekkotuomarointi on hieno osa jääkiekkoa ja hyvä paikka harrastaa liikuntaa mahtavan lajin parissa. Tuomarina on mahdollisuus myös edetä urallaan eteenpäin vaikka Liigaan asti.

Tuomarointia koskeviin kysymyksiin vastaa Kuopion Jääkiekkotuomareiden kerhokouluttaja Jarno Kauhanen, 040 5278887, jardell12@icloud.com

MUKAAN TOIMINTAAN

Oheisen linkin avulla pääset täyttämään yhteystietosi. Täytettyäsi lomakkeen otamme teihin yhteyttä ja pyrimme löytämään mahdollisen harrastuspaikan.

Uusi valmentaja/toimihenkilö/tuomari

Seuran uusimmat