Julkaistu: 27.11.2018 00.00

Juniori-KalPa ry:n hallituksen kokous nro 3/2018-2019

Juniori-KalPa ry:n hallituksen kokous nro 3/2018-2019 pidettiin maanantaina 26.11.2018 klo 17 alkaen Tuplajäiden kokoustiloissa.

Kokouksessa käsiteltiin mm. seuraavia asioita:
- Seura velvoittaa kaikkia joukkueita päivittämään omille nettisivuilleen vähintääns euraavat asiat: Joukkueen toimihenkilöt ja heidän yhteystiedot, pelaajat, viralliset sarjaottelut ja harjoitusajat.
- Seura on tehnyt uusia markkinointiyhteistyösopimuksia Kallaveden Optiikka Oy:n ja Kuntokeskus HH Oy / ole.Fit Siilinjärven kanssa.
- Seura on päässyt mukaan S-ryhmän Kannustajat-avustusohjelmaan, jossa 13 paikallisen seuran kesken jaetaan 15.000 euron suuruinen avustus kunkin seuran saamien äänimäärien perusteella. Äänestää voi jokainen S-kortin pääkäyttäjä.
- Mekma-rahaston avustuspäätökset ovat tulleet ja ne on tiedotettu avustusta hakeneille. Olympia- ja A-maajoukkuerahaston avustukset C-F-junioreille ovat haettavissa seuran kautta 26.11.-17.12.2018 välisellä ajalla.
- Käytiin läpi urheilujohtajan raportti urheilutoiminnan osalta.
- Tulevalle kaudelle D2-ikäluokassa ei tulla tekemään yhdistymistä vaan joukkueet jatkavat etelän ja pohjoisen joukkueina.
- Tuplajäät Oy:n Lippumäen halin rakentamisprojekti etenee aikataulussaan, kattopeltejä päästään asentamaan kuluvalla viikolla.
- Päätettiin muodostaa hallituksen sisälle talous- ja markkinointityöryhmä, johon valittiin Petri Airaksinen, Mikko Virtanen, Olli-Pekka Kovalainen ja
Seija Floman.
- Vuonna 2019 Suomen Jääkiekkoliitto viettää 90-vuotisjuhlaansa, KalPa Hockey Oy samoin 90-vuotisjuhlaansa ja Juniori-KalPa ry 30-vuotisjuhlaa.
Juhlakauden suunnittelutoimikuntaa kokoamaan valittiin Petri Airaksinen.

Seuran uusimmat