Tyttökiekkokoordinaattorin tervehdys
Julkaistu: 10.09.2018 00.00

Tyttökiekkokoordinaattorin tervehdys

Jääkiekko on ollut iso osa elämääni jo pienestä pitäen. On mahtavaa päästä tekemään työtä rakkaan lajin parissa ja vielä näin hienossa seurassa! Itse olen aloittanut pelaamisen kiekkokoulussa n. 5-vuotiaana, josta myöhemmin siirryin poikajoukkueeseen. Viimeiset kahdeksan vuotta olen pelannut naisten pääsarjatasolla maalivahtina ja kauden 2017-18 alussa siirryin KalPan naisten riveihin, jossa pelaan tälläkin hetkellä.

Olen erittäin otettu saadessani aloittaa työt Juniori-KalPan tyttökiekkokoordinaattorina. On kunnia saada edustaa KalPaa sekä pelatessani että myöskin töiden puolesta. Päätavoitteena työssäni on kehittää sekä oman että lähialueen seurojen tyttökiekkotoimintaa ja saada innostettua lisää tyttöjä jääkiekon ja jääliikunnan pariin.

Seurassamme on tällä hetkellä naisten Liiga- ja Akatemia-joukkueet, sekä E-D tyttöjen joukkue. Uutena tänä vuonna alkaa 4-10 vuotiaille tytöille tarkoitettu kiekkokoulu, joka starttaa 16.9. Lippumäessä. Tyttökiekkokoulun tavoitteena on lisätä tyttöjen harrastajamäärää ja innostaa heitä erilaisten leikkien ja pelien kautta jääkiekon pariin.

Seuran tähtäin on luoda tulevaisuudessa tytöillekin pelaajapolku, jossa jokaiselle ikäryhmälle saataisiin oma joukkue naisten Liigatasolle asti. Vielä on matkaa tavoitteeseen, mutta pitkäjänteisellä työllä se on mahdollista saavuttaa. Uskon tyttökiekkokoulun olevan hyvä ensiaskel kohti tavoitetta, sillä se voi myös madaltaa osan pelaajien kynnystä liittyä mukaan joukkuetoimintaan.

Toivonkin tyttöjen tulevan tutustumaan rohkeasti seuramme toimintaan! Luodaan yhdessä myös naisille ja tytöille hyvät olosuhteet kehittyä ja nauttia pelaamisesta!

Terveisin tyttökiekkokoordinaattori Tiina Ranne


Seuran uusimmat