Taitovalmentajan tervehdys
Julkaistu: 23.08.2018 00.00

Taitovalmentajan tervehdys

Taitovalmentajan tervehdys

Olen erittäin otettu ja innoissani aloittaessani taitovalmentajana juuri Juniori-KalPassa. Seuralla on täysin ansaitusti maine hyvin ja järjestelmällisesti kehitetystä junioriseurasta. Laadukas työ seuran lasten ja nuorten taustalla on varmasti myös osaltaan ollut rakentamassa halleilla kohtaamaani hyvää ilmapiiriä. Tähän ilmapiiriin on kenen tahansa mielekästä osallistua ja tuoda oma panoksensa yhteiseen hyvään. Juniori-KalPassa toimitaan hyvillä arvoilla, joista luottamus ja yhteistyö ovat niitä kulmakiviä, joiden varaan pitkäjänteinen ja sitoutunut toiminta voidaan kestävästi rakentaa. Pitkäjänteisyys kysyy malttia ja matkan varrella oma suvaitsevaisuutemme asioita tai ihmisiä kohtaan on joskus koetuksella. Intohimo jääkiekkoa kohtaan on se voimavara, josta me kaikki ammennamme kulkiessamme yhteistä matkaa lasten ja nuorten rinnalla.

Toiminnan olosuhteet ovat jo nyt verraten hyvät ja paranevat vielä uuden hallin myötä entisestään. Tulemme työskentelemään sen eteen, että saamme järkevästi käytettyä kaikkia niitä tekijöitä ja olosuhteita, jotka ovat harrastajiemme ympärillä. Kaikki ihmiset ovat jo nyt osoittaneet halunsa tarkastella asioita avoimin mielin ja kehittää niitä asioita, joita yhdessä koemme tärkeäksi. Toiminnassa on ns. ”hyvä pöhinä päällä”. Isona seurana meidän tulee kantaa myös vastuumme alueen muita seuroja kohtaan. Tätä vastuuta seuramme onkin koko ajan ollut ja tulee jatkossa myös olemaan vahvasti kantamassa. Siksi kehittelemme vielä entistä enemmän yhteistä koulutusta ja toimintaa eri seurojen kanssa.

Haluamme seurana tukea lasten liikunnassa iloa ja turvallista tekemisen meininkiä sekä kannustaa lapsia ja perheitä liikkumaan myös arjessaan. Huipulle tähtäävässä vaiheessa pyrimme saamaan pelaajille yksilöllistä valmennusta huomioimalla jokaisen yksilön tarpeet. Läpi eri ikävaiheiden koemme tärkeäksi kasvattaa harrastajiemme ajattelun taitoja ja sitä omistajuutta, jota he tarvitsevat matkallaan jääkiekon parissa. Kaikki kulminoituu siihen paloon, jonka voimme nähdä silmistä ja siitä, että hallille on aina kiva tulla!

Nähdään halleilla ja hymyillään, kun moikataan!

Terveisin taitovalmentaja Marko ”Pykis” Pykälä

Seuran uusimmat