Juniori-KalPa pelaajapolku

Juniori-KalPa tarjoaa pelaajilleen Kuopion ja koko Pohjois-savon alueella pelaajapolun, joka mahdollistaa kilpa- ja harrastustoiminnan lapsesta aikuisikään asti. Leijonakouluissamme harrastamisen voi aloittaa jo 3-vuotiaana. Leijonakoulut sisältävät lapsi-vanhempi-, luistelu- sekä kiekkokoulun pojille ja tytöille. Joukkuetoiminta alkaa 6-8-vuotiaana, jonka rinnalla kulkee kevyempi Easy-Hockey harrastamisvaihtoehto.

Kilpaikävaiheissa U16-Aikuiset, haluamme tarjota pelaajillemme mahdollisuuden edetä pelaajapolulla sekä SM, että Mestis tasoilla. Tämän mahdollistaa kilpa- ja huippuvaiheen yhteistyö Iisalmen Peli-Karhujen edustuskiekon kanssa. Juniorivaiheen yhteistyö IPK-junioreiden, Suonenjoen Kiekko-Karhujen ja Leppävirran Kiekko-75 seurojen kanssa on tiivistä, pelaajapolun alkuvaiheesta lähtien.

Pelaajapolun jälkeen on mahdollista suunnata myös erilaisiin tehtäviin seuran ja jääkiekkoliiton sisällä; tuomaritoimintaan (toimitsijatehtävät / tuomari), valmentajaksi tai joukkueen muun johtoryhmän tehtäviin eli joukkueenjohtajaksi, rahastonhoitajaksi tai huoltajaksi.

Ikäluokkakohtaiset joukkueiden toimintaperiaatteet pääset katsomaan TÄSTÄ.


Ikäluokkakohtaiset yhteyshenkilöt löydät alla olevasta organisaatiokaaviosta. Henkilöiden tarkemmat yhteystiedot löydät TÄSTÄ.

   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Lokakuu   »
Kategoriat