Naiset Liiga, Naisten Liiga

KalPa - Blues

Niiralan Monttu

KalPa naisille tappio vierasottelusta, kotiottelusta upea voitto!

Lauantaina Kuortaneella tuli tappio Kuortanetta vastaan 6-5. Kahdessa ensimmäisessä erässä Kuortane oli tehnyt jo kuusi maalia ja takaa-ajon tuli alkaa kolmannessa erässä. KalPa tulikin kolmanteen erään vahvasti ja sai tulosta aikaiseksi, aika loppui kesken ja tulostaululla 60 pelatun minuutin jälkeen oli lukemat 6-5.

KalPan maaleista vastasivat Salla Rantanen, Matilda Nilsson, Elisa Holopainen, Riikka Pelkonen ja Tanja Niskanen.

Team Kuortane - KalPa 6-5 (2-2, 4-1, 0-2)

Sunnuntaina vuorossa oli kotiottelu Niiralan Montussa. KalPa aloitti pelin vahvasti tekemällä ensimmäisessä erässä kaksi hienoa maalia. Erätauon aikana Espoon Blues oli saanut hyvän energian ja haastoi KalPan takaisin paineen alle tekemällä kaksi maalia. Kolmannessa erässä molemmat joukkueet janosivat voittomaalia ja kiekko liikkui vauhdikkaasti päästä päähän. KalPan maalivahti Iina Kuusela oli päättäväinen ja piti maalin luukut kiinni kolmannessa erässä. Ottelun voittomaalin Bluesin maalivahdin taakse leipoi Venla Kirjavainen, joka palkittiin myös kotijoukkueen parhaimpana pelaajana.

Maalintekijöinä Matilda Nilsson, Elisa Holopainen ja Venla Kirjavainen.

KalPa Naiset haluavat kiittää 138 henkistä yleisöä ja Ruutu-palvelun kautta ottelua seuranneita kannattajia.

KalPa - Espoon Blues 3-2 (2-0, 0-2, 1-0)