KalPa - Kuortane

Niiralan Monttu

KalPa Naisille voitokas kotiavaus

KalPa - Team Kuortane 15.9.2018 klo 12.15 Niiralan Monttu

Tänään Niiralan Montussa sarjan ensimmäisessä kotiottelussa KalPa Naiset kohtasivat Team Kuortaneen.

KalPa naiset lähtivät peliin vahvasti ja kaksi ensimmäistä maalia syntyi ensimmäisen kolmen peliminuutin sisällä.

Ylivoimaa joukkue pääsi pelaamaan erän loppupuolella ja näin syntyi ensimmäisen erän kolmas maali KalPa Naisille.

01:46 1-0 KalPa #16 Tanja Koljonen - #25 Petra Keromaa ja #14 Ella Lappi

02:44 2-0 KalPa #22 Salla Rantanen

16:03 KalPa #28 Matilda Nilsson - #61 Tanja Niskanen ja #16 Tanja Koljonen

Erätauolle 3-0 tilanteessa.

Toisessa erässä KalPa Naisten aktiivinen tekeminen jatkui ja tulostaululla oli jo 6-0, mutta tämän jälkeen tapahtui notkahdus ja Team Kuortane aktivoitui tehden kahdessa minuutissa kaksi maalia.

23:50 4-0 KalPa #19 Vilma Hokkanen - #61 Tanja Niskanen

28:00 5-0 KalPa #61 Tanja Niskanen - #16Tanja Koljonen ja #28 Matilda Nilsson

31:54 6-0 KalPa #28 Matilda Nilsson - #61 Tanja Niskanen

33:29 6-1 Team Kuortane #25 Kiira Yrjänen

35:17 6-2 Team Kuortane #16 Sofianna Sundelin

Erätauolle 6-2 tilanteessa.

Erätauon jälkeen jäällä nähtiin terävöitynyt Team Kuortane, kun joukkue teki 15 sekunnin sisällä kaksi maalia ja olivat ainoastaan kahden maalin päässä tasalukemasta. KalPa Naisten vuoro tehdä maali tuli hyvin pian ja kolmen maalin johtoa nautittiin hetken aikaa, kunnes Team Kuortane iski kiekon sisään. 58 minuutin kohdalla Team Kuortaneen maalivahti aitioon ja joukkueella oli kova tahto tasoittaa peli tasalukemiin. KalPa naiset kuitenkin pitivät pintansa ja ottelu ratkesi, kun kiekko lauottiin tyhjään maaliin.

41:42 6-3 Team Kuortane #5 Elli Mäkelä - #27 Petra Hautaniemi ja #16 Sofianna Sundelin

41:57 6-4 Team Kuortane #13 Anna-Lotta Räsänen - #6 Iina Tohila ja #9 Sanni Rantala

42:54 7-4 KalPa #61 Tanja Niskanen - #28 Matilda Nilsson

53:58 7-5 Team Kuortane #24 Viivi Vainikka

59:07 8-5 KalPa #25 Petra Keromaa

Ottelu päättyy 8-5.

Seuraa joukkuettamme sosiaalisessa mediassa, löydät meidät Instagram #kalpanaiset ja Facebook KalPa Naiset.