18
MAR
13.30
B SM, B-nuorten SM alkusarja

HPK - KalPa   

Hämeenlinna

B-nuorten SM-alkusarjaottelu HPK – KalPa 18.11.2018 13:30

Häme tour 2018 part 2, Hämeenlinna.

HPK on tämän kauden osalta KalPalle uusi tuttavuus.

Molemmat joukkueet ovat tahkonneet B-nuorten SM-sarjaa ennen sunnuntaita 21 kierrosta ja molemmilla joukkueilla on tappio alla lauantailta: HPK otti kärsään oikein kunnolla (1-7) kotonaan Lukolta ja KalPa kärsi kirvelevän jatkoaikatappion tasaisen väännön jälkeen Tapparan vieraana.

Ja kun peliennakkoon ei ole joukkueiden välistä ennakkotietoa tältä kaudelta, niin pengotaan vähän statistiikkaa muuten… KalPa on sarjassa kolmantena 43 pisteellä ja HPK kahdeksantena 32 pisteellä. Maalinteossa molemmat joukkueet ovat sarjan keskikastia: KalPa seitsemänneksi eniten tehtyjä maaleja 3,62 /per peli ja HPK kahdeksanneksi eniten tehtailtuaan 3,48 maalia/per peli. Näihin maalimääriin joukkueet ovat laukoneet keskimäärin 34,57 (KalPa) ja 34,81 (HPK) laukausta kohti maalia per peli. KalPa on tehnyt alkukauden aikana ylivoimalla 17 ja HPK 20 YV-maalia. Alivoimalla KalPa on vielä maaleitta, mutta HPK on maalannut 4 kertaa AV:lla. Omassa päässä on soinut KalPalla 2,38 kertaa ja HPK:lla 3,62 kertaa per peli.

Eli jos joku taas veikkais – mitä ei tietenkään taaskaan tehdä – niin voisi ajatella pelin päättyvän 3-4, mutta veikkauksen totuuspohja on hyvin kevyt. Se sen sijaan on varmaa, että sunnuntaina toinen – tai jopa molemmat – joukkueista saa enemmän pisteitä kuin lauantain kierroksella

Eli Kanta-Hämeen puolella sunnuntaina hiihtelevät: lopeta hidastelu ja kiiruhda Ritari Areenalle kello 13:30 ja kannusta KalPa vierasvoittoon!

SUNNUNTAI ON PELIPÄIVÄ

#pelipäiväparaspäivä#taitokasvaayhdessä #KalPaB

Joukkueen ajankohtaiset ottelut

Ei otteluita
Ottelulista