Tappara - KalPa

Tampere

Tappara – KalPa 3-2 JA (1-0, 1-1, 0-1, 1-0)

Tauolta tasaiseen vääntöön Hakametsään. Kauden ensimmäinen yhden pisteen ilta, positiivari sanois, ett saatiin taas piste.

Ensimmäinen erä meni porkkanapöksyjen tahtiin ja kun erän puolivälissä unohtui kaverin hyökkääjä vapaaksi takatolpalle, niin erätauolle mentiin 1-0 tappioasemasta. Toisessa erässä taas olivat kilpirinnat kuskin paikalla. Paikkoja oli – kuten koko pelissä – kumpaankin päähän, mutta verkkojen heiluttelu oli tuskan ja työn takana. Kahden ylivoimalla Atte Tiitinen teki - kuten YV2:lla pitääkin – Kimi Viljakaisen ja Ville Kivimäen syötöstä KalPan illan ensimmäisen ja pelin tasoihin. Tappara meni kuitenkin erän puolivälin jälkeen taas johtoon näpäkällä ohjurilla maalin yläkulmaan välittömästä KalPa-alivoiman jälkimainingeissa.

Kolmannessa erässä KalPa haki vimmatusti tasoitusta. KalPan ahnaan hyökkäyspelin seurauksena kaveri sai oivia vastahyökkäyksiä… mutta lopulta oikeus ja kohtuus kuitenkin voitti, kun ajassa 54:39 Ville Kivimäki tasoitti Veikka Hahlin ja Kasperi Lehtosen syötöistä.

Se on tasan sano Tapparan miäs, kun summeri soitti varsinaisen peliajan päätöksen. Jatkoajalla KalPa koki kauden ensimmäisen jatkoaikatappion, kun Tapparan kaveri pääsi läpi ja veti suoraan luistelusta napakan laukauksen ohi Eikka Kokkosen.

Pisteille tänään Ville Kivimäki 1+1, Atte Tiitinen 1+0, sekä Veikka Hahl, Kimi Viljakainen ja Kasperi Lehtonen 0+1. KalPan maalilla Eikka Kokkonen torjui 39 kertaa.