KooKoo - KalPa

Kouvola

KooKoo – KalPa 1-8 (0-3, 0-3, 1-2)

Ilotulitus!

Kauden murskaavin voitto. Lähes 60 minuutin ”ylivoima” ja taululla ovat 1-8 luvut vierasvoiton merkiksi. KalPa oli tänään askeleen edellä koko illan ja loi toisteisesti maalipaikkoja ja viimeisteli paikoista hyvällä prosentilla. Ja kun kulkee, niin kiekotkin pomppii: illan erikoisin nähtiin, kun KooKoon pakki pisti biljardisyötön taaksepäin oman maalinsa taustalla, mutta kiekko pomppasikin suoraan etutolpalle Sakke Valliukselle, joka kliinisesti pisti limpun hölmistyneen vastustajan moken taakse.

Toki KooKoolla oli pelissä omat paikkansa, kuitenkin illan ainoa kauneusvirhe tuli kolmannen erän alussa, kun KooKoo sai tehtyä ainokaisensa.

Ilotulituksen hedelmät poimivat Atte Tiitinen ja Andreas Okany 1+2, Ville Kivimäki, Sakke Vallius ja Kasperi Lehtonen 1+1, Taneli Kovaniemi, Arttu Kaunisto ja Niklas Meriläinen 1+0, sekä Santeri Yli-Suutala, Topi Heiskanen, Elias Koponen, Kasper Tarvainen, Kimi Viljakainen ja Jeremi Tammela 0+1. KalPan maalilla Juha Jatkola torjui 17 kertaa.