Kärpät - KalPa

Oulu

Kärpät-KalPa 4-0 (1-0, 2-0, 1-0)

Nyt oli kaveri parempi.

Eka erä Kärppien hallintaa, vaikka pari paikkaa oli keltamustillakin. Ajassa 18:40 Kärpät onnistuvat viimein sohimaan kiekon tolpalta maaliin ja kun KalPa onnistui tappamaan erän lopun Kärppäylivoiman niin hetken huilille lähdettiin tilanteesta 1-0.

Toisessa erässä Kärppähallinta vahvistui entisestään ja kun kuopionpoijjaat sortui jäähyilemään, niin murhaavan tehokas Kärppien ylivoima ensin kahden YV:llä ja erän puolivälin jälkeen YV:llä rankaisi ja tilanne olikin jo 3-0. Erän lopussa tuomittiin vielä rankkari, joka ei kuitenkaan tuottanut tulosta. Pelitapahtumiin nähden toisen erän KalPalle tilastoidut 8 torjuntaa kuulostavat epätodellisen pieneltä määrältä.

Kolmannen erän alussa jo vanhan kansan tuntema totuus ”kun teet hyviä asioita, niin kiekkokin pomppii sulle” kävi toteen, kun Kärppien illan neljäs ja samalla viimeinen böysä tuli tuhannen pompun kautta roikkuna maaliin.

Tänään Kärpät näyttivät miksi johtavat sarjaa ylivoimaisesti ja veivät peliä mielin määrin. KalPan maalilla pelanneen Eikka Kokkosen 31 torjuntaa pitivät luvut vielä siedettävinä. Muuten tilastoihin tehojen sijaan kirjailtiin jäähyminuutteja ja kaverille rangaistuslaukaus. Mutta eipä siinä, nokka kohti Niiralaa ja sunnuntaina uudella innolla KooKoon kimppuun.