Esittely
Ottelutilastot
KalPa - Ässät
2018-2019 - B SM - B-nuorten SM alkusarja
Klo 14:45 Niiralan Monttu
14
Lok

Ennakkoinfo


Toimitsijaryhmä 3

Kioski Kokkonen ja Sirviö

Otteluennakko


B-nuorten SM-alkusarjaottelu KalPa – Ässät

Kärpänkaatajien kohtaaminen kauden ensikohtaaminen. KalPa katkaisi perjantaina Kärppien 12 pelin voittoputken 1-2. Ässät voitti Kärpät lauantaina 2-3. Mutta kumpi kärpänkaatajista vie keskinäisen paremmuuden?

KalPa lähtee kohtaamiseen sarjakakkosena ja Ässät kahdeksantena. Maalinteossa joukkueet ovat onnistuneet lähes identtisesti KalPan maalatessa keskimäärin 3,77 kertaa per peli, kun Ässät on laulattanut maalilaulua keskimäärin 3,75 kertaa pelissä. Oma pää on pysynyt KalPalla puhtaampana, sillä KalPan päästettyjen maalien keskiarvo on 2,3 ja Ässien 3 päästettyä maalia peliä kohden. Molemmat joukkueet ovat kohdanneet alkusarjan aikana Bluesin, Jokerit kahdesti, TPS:n, Lukon ja Kärpät, näistä peleistä KalPan pistepussi on karttunut 16 pisteellä, Ässien pistepussin täyttyessä 9 pisteellä.

Viime kaudella joukkueet eivät B-nuorissa kohdanneet, mutta B2- ja C-nuorissa porilaiset vievät molemmissa kaikki 6 pistettä. Mutta nyt ei pelata viime kauden sarjaa, eikä edes tämän kauden aiempia pelejä, eikä missään nimessä paperilla, vaan nyt pelataan pisteistä Niiralan montun jäällä!

KalPa - Ässät sunnuntaina 14.10.2018 alkaen 14:45!

Vapaa sisäänpääsy ja joukkueen kanttiinista makiaa ja suolaista pikkurahalla. Be there!

SUNNUNTAI ON PELIPÄIVÄ

#pelipäiväparaspäivä#taitokasvaayhdessä #KalPaB

KalPa – Ässät 2-5 (2-2, 0-2, 0-1)


Pataan tuli!

Ottelu alkaa KalPan hallitessa pelivälinettä. Peli pyörii toistuvasti Ässäpäädyssä, mutta viimeinen rutistus puuttuu, eikä tekopaikoille päästä. Ja niin kuin vanha hokema sanoo ”jos et tee, niin kaveri tekee” niin Ässät hyödynsi oikeastaan ensimmäisen paikkansa ja peli on 0-1, kun reilu kymppi oli pelattu. Ässämaalin jälkeen KalPa pääsee yrittämään toistamiseen ylivoimaa. Kiekko on kyllä keltamustilla, mutta maalaamiseen tarvittava päämäärätietoisuus puuttuu. Jäähyn jälkeen Sakke Vallius saa riiston keskialueella ja on yksin läpi; hieno veto ja peli on tasan. Hiipikö hyvän olon tunne puseroon, mutta 31 sekuntia tasoituksesta Ässät siirtyy jälleen johtoon. Kun erän lopulla Joonas Kärkkäinen viimeistelee takatolpalta pirteästi pelanneen Niklas Meriläisen syötöstä, niin erätauolle siirrytään tasalukemista 2-2.

Toisessa erässä Ässät nousee KalPan rinnalle kiekonhallinnassa. Vieraat ovat isäntiä suoraviivaisempia ja huomattavasti tehokkaampia mennen ensin ylivoimalla yhden ja ennen erän puoliväliä tasakentällisin kahden maalin johtoon.

Kolmannessa erässä peli jatkuu samankaltaisena, KalPalta puuttuu viimeinen päättäväisyys ja ajassa 50:39 Ässät saavat rankkarin, jonka Juha Jatkola KalPan maalissa torjuu. Lopullinen niitti Kilpirintojen arkkuun tuli ajassa 56:27, kun tänään tehokas Ässäylivoima suoraviivaisesti sahaa läpi alivoiman ja siirtää Patapaidat 2-5 johtoon.

Oliko vielä hyvänolon tunne perjantain hienosta Kärppävoitosta vai mikä, mutta tänään keltamustilta puuttui viimeinen tahto ja sitä kautta päättäväisempi Ässät meni selvään ja ansaittuun voittoon. Onneksi asiaa ei tarvitse jäädä märehtimään, sillä jo ensi lauantaina Ässien kotihallissa on revanssin paikka, kun joukkueet asettuvat vastakkain uudelleen.

Pisteille kalpalaisista tänään Joonas Kärkkäinen 1+0 ja Sakke Vallius 1+0, sekä Niklas Meriläinen 0+1. KalPan maalilla Juha Jatkola torjui 21 kertaa.

#pataantuli #taitokasvaayhdessä#KalPaB

Ei liveseurantaa   

   

   

   
Lisää uutisia
Juniori-KalPa ry
«  Kesäkuu   »
Ma Ti Ke To Pe La Su
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
Kategoriat